To je to što me zanima!

VIDEO Modrić slavi kao dijete: 'Nemoguće ga je ne voljeti!'

Jedan navijač na Wandi Metropolitano uhvatio je Luku Modrića (39) netom nakon što je Eder Militao postigao vodeći gol za Real. Luka je istinski i dječački proslavio gol svojeg suigrača
Vidi originalni članak

Real Madrid je u dramatičnoj završnici velikog gradskog derbija u 8. kolu La Lige protiv Atletica ispustio pobjedu (1-1). Domaćin se spasio golom Corree u 95. minuti, prethodno je 'kraljeve' u vodstvo doveo Eder Militao sjajnim volejem u 64. minuti.

Utakmica je, potom, bila prekinuta na 15-ak minuta zbog incidenta između Courtoisa i Militaa s domaćim navijačima. Navijači su ih gađali upaljačima i raznim predmetima s tribine, zatim su se oglušili na upute glavnog suca Matea Busquetsa Ferrera pa je 30-godišnjak odlučio prekinuti utakmicu.

Statistika Atletico - Real

No, prije samog prekida, odmah nakon što je Militao postigao sjajan gol, jedan navijač na Wandi Metropolitano uhvatio je Luku Modrića (39). Nama dobro poznato, jer toliko puta smo ovakve reakcije vidjeli u dresu hrvatske reprezentacije, navijačima Reala isto tako toplo oko srca kada Modrić istinskom emocijom i nevino dječački proslavi gol svojeg suigrača.

Luka je vrlo burno i srčano proživio pogodak Militaa, a navijači Reala su oduševljeni.

- Nemoguće ga je ne voljeti - opis je u objavi na videu, a na drugoj objavio opis je:

- Modrić slavi kao malo dijete!

>> VIDEO SLAVLJA LUKE MODRIĆA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lucky edy 30.09.2024.

    Sad mogu iči lakše spavati kad sam vidio Modriča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare