To je to što me zanima!

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova

Luka Modrić bio je u prvom sastavu Reala i odigrao je vrlo dobru utakmicu. Asistirao je za vodeći gol u 14. minuti, a u 92. je izašao uz ovacije publike na Bernabeuu. A njegov suigrač se teško ozlijedio
Vidi originalni članak

Nakon dobre utakmice u madridskom derbiju, Luka Modrić (39) krenuo je od prve minute i u devetom kolu La Lige protiv Villarreala i imao ključnu ulogu u 14. minuti kada je Real Madrid došao do vodstva preko Federica Valverdea. "Kraljevski klub" rutinski je slavio 2-0, a gol je zabio još Vinicius, koji je u 73. sjajno pogodio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real je imao korner, a Modrić je potezom iznenadio sve prisutne. Umjesto ubačaja u sredinu, hrvatski reprezentativac odigrao je kratko dodavanje, Jude Bellingham snalažljivo je propustio loptu koju je dočekao Federico Valverde.

Urugvajac ima top u nozi, a u ovoj situaciji sjajno je naciljao i pospremio loptu u mrežu s 20-ak metara za vodstvo Reala protiv neugodnog protivnika. Modrićevu asistenciju pogledajte klikom OVDJEa gol Viniciusa OVDJE.

Carlo Ancelotti ove se sezone više oslanja na Modrića, nema sumnju u svojeg kapetana koji je u rujnu proslavio 39. rođendan, a igra kao da je deset godina mlađi. Modrić je ostao u igri sve od 92. minute, kada ga je zamijenio Lucas Vasquez.

Publika na Santiago Bernabeuu ustala se na noge i zapljeskala majstoru s brojem deset. I to je trebala biti lijepa završnica, ali je u trećoj minuti sudačke nadoknade teško nastradao Dani Carvajal.

Realovac je htio ispucati loptu, a u duel mu je ušao protivnički igrač. Carvajal je nezgodno zamahnuo nogom i glasno je zaurlao od bolova, odmah je legao na travnjak i nije se mogao ustati na noge, čak i uz pomoć suigrača.

Na nosilima su ga iznijeli s travnjaka, a Španjolac je pritom plakao. Ostaje za vidjeti koliko je ozbiljna njegova ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Rimois 06.10.2024.

    Lako je igrati pola sata

  • ivokap 06.10.2024.

    Luka je poseban, genijalan.

  • drvojeplavo 06.10.2024.

    8.2 ocjena legende. Ma lagan si brate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare