To je to što me zanima!

VIDEO Mladi golman (18) BSK Bijelog Brda zaboravio pravila, pao gol kakav se ne viđa često!

Još desetak minuta i BSK bi odnio veliku pobjedu na teškom gostovanju u Zmijavcima gdje je i jednima i drugima igru dodatno otežavao katastrofalan travnjak
Vidi originalni članak

Nogometaš Croatije iz Zmijavaca namjestio je loptu i izveo slobodan udarac. Živi zid je skočio, lopta prešla preko njega i završila u rukama golmana BSK Bijelog Brda.

Još desetak minuta do kraja i BSK bi odnio veliku pobjedu na teškom gostovanju u Zmijavcima gdje je, kako je i vidljivo iz priloženog videa, i jednima i drugima igru dodatno otežavao katastrofalan travnjak.

No, uslijedila je nevjerojatna i nesvakidašnja pogreška gostujućeg golmana, mladog Aleksandra Vukelića (18). Vukelić je odlično ispratio udarac i obranio pa napravio veliku pogrešku. Zaboravio je da mu je lopta u rukama završila direktno iz izvedenog slobodnog udarca pa ju je spustio u peterac misleći ju ispucati.

Ispred njega je kao lisica vrebao Tomislav Gudelj (25) i kao da je znao gdje treba biti. Pravi čovjek na pravom mjestu. Iskoristio je neopreznost gostujućeg golmana, pogodio u praznu mrežu i domaće navijače bacio u trans.

Bio je to pogodak za konačnih 1-1. Croatia je skočila na osmo mjesto Prve nogometne lige dok je BSK ostao na začelju tablice.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lily A 20.11.2023.

    Sve se vraca sve se placa naucice jos je mlad

  • čovik-s-juga 19.11.2023.

    Jos je on zelen da dostigne Borotu.

  • Gronk Spikeowski 19.11.2023.

    Odlican teren

Komentiraj...
Vidi sve komentare