To je to što me zanima!

VIDEO Messijev šou! Zabio je tri gola u velikoj pobjedi 'gauča'

Nakon malo više od 'pola puta' kvalifikacija, argentinska reprezentacija je na vodećoj poziciji u velikoj skupini od 10 reprezentacija, a prvih šest ide direktno na SP
Vidi originalni članak

Argentina je sinoć u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. svladala Boliviju na stadionu Monumental u Buenos Airesu s visokih 6-0 a tri gola zabio je Lionel Messi koji je zaigrao nakon dvomjesečne pauze zbog ozljede. Messi je zabio za Argentinu tri puta (19', 84', 86') pridodavši tome dvije asistencije Lautaru Martinezu (43'), a zatim i Julianu Alvarezu (45'+3'). Strijelac za Argentinu bio je i Thiago Almada u 69. minuti.

Nakon 10 kola (od 18) Argentina je vodeća na ljestvici s 22 boda, tri više od drugoplasirane Kolumbije koja je sinoć s 4-0 svladala Čile.

POGLEDAJTE SAŽETKE: Argentina - Bolivija (6-0)

Brazil, koji je također slavio 4-0 protiv Perua, posebno zahvaljujući dvama golovima Raphinhe, zauzima 4. mjesto, a izjednačen je po bodovima (16') s trećim Urugvajem koji je u Montevideu odigrao je bez golova 0-0 s Ekvadorom. Dva gola za Brazil zabio je s bijele točke (38', 54') Raphinha, a po jedan (71') Andreas Pereira i Luiz Henrique.

Paragvaj je povećao svoje izglede za osvajanje jednog od šest kvalifikacijskih mjesta koja vode izravno na Svjetsko prvenstvo nakon što je napadač Torina Antonio Sanabria dvaput zabio u 2-1 pobjedi protiv Venezuele. Paragvaj je šesti s 13 bodova koliko ima i petoplasirani Ekvador. Sredinom studenog Brazil će odmjeriti snage s Venezuelom, a Argentina s Paragvajem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dobralubenicaMeloni 16.10.2024.

    Bolivija 83 na FIFA ljestvici.

  • FCBarcelona!! 16.10.2024.

    Kako je odigrao ko da ima 26 prodori asistencije golovi...najbolji ikad bez ikakve konkurencije!

  • ment4l 16.10.2024.

    Igranje najveceg samo da malo pokaze da mu jos uvijek nitko nije do koljena, on i Ronaldo, ostali Mbapeii i slicni komedijasi im kopacke nek ciste

Komentiraj...
Vidi sve komentare