To je to što me zanima!

VIDEO Marina i Drmić najbrži na odbijancima, 'modri' okrenuli Slaven u Koprivnici u 12 minuta

Već u 39. sekundi Patrik Kolarić pokazao je na bijelu točku nakon što je Mišić srušio Caimacova u šesnaestercu. Potpuno opravdano. No, Dinamo je ekspresno izjednačio, a na koncu i preokrenuo...
Vidi originalni članak

Treći put u trećoj utakmici, Dinamo je morao ganjati rezultatski zaostatak. I ovog puta je uspio okrenuti... 'Modri' su na gostovanju u drugom kolu HNL-a u Koprivnici kod Slaven Belupa slavili sa 5-1.

Već u 39. sekundi Patrik Kolarić pokazao je na bijelu točku nakon što je Mišić srušio Caimacova u šesnaestercu. Potpuno opravdano. Mario Marina se zaletio, Livaković je obranio njegov udarac, no Marina je bio najbrži na odbijancu...

Ipak, 'hladan tuš' nije obeshrabrio dinamovce koji su u sljedećih 12 minuta zabili tri gola za veliku prednost. Već u sedmoj minuti, Baturina je odlično izbjegao zaleđe, izvagao čuvara i prekrasno pogodio suprotni kut.

U 15. je Dinamo kompletirao preokret nakon što je Oršić pogodio glavom na ubačaj Menala, dok je četiri minute kasnije Drmić bio najbrži, najspretniji nakon odbijanca i pospremio loptu u mrežu za 3-1.

Nakon četiri gola u prvih 19 minuta, na sljedeći smo čekali sve do 74. minute kada je Oršić pronašao najvišeg u skoku, Mišića, koji spretno pogađa za 4-1, a 'petarda' je pukla u samom smiraju utakmice nakon što se Špikić namjestio i krasno pogodio suprotan kut s ruba šesnaesterca.

Sve golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Utakmica je u tijeku...

Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Antitovar *_957 24.07.2022.

    Ove sezone ide Drmic prek 30, 7 puta vise od levaje

  • The River 24.07.2022.

    Puno je Dinamo dobio s Drmicem.Steta za Rijeku gdje su ga se olako rjesili.

  • © 24.07.2022.

    Dinamo ce ove sezone tako izdominirat ligu da ce bit neugodno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare