To je to što me zanima!

VIDEO Lukavi Stanišić ponovno zabio! Bayer do 50. susreta bez poraza, a Josip krasno pogodio

Hrvatski je reprezentativac lukavo pogledao gdje stoji protivnički golman i kakva je situacija ispred njega te krasno zabio prizemnim udarcem u prvi kut Bochumova gola
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayer Leverkusena produžili su niz bez poraza na 50 utakmica svladavši u predzadnjem kolu Bundeslige u gostima Bochum s 5-0, a ponovno je zabio hrvatski reprezentativac Josip Stanišić.

Bochum, koji se bori za opstanak i nije posve smiren pred posljednje kolo, nije bio dorastao protivnik. Samo u prvih 15 minuta domaći su imali malo više od igre, a nakon crvenog kartona Felixa Passlacka Bayer je nagazio na gas.

U završnici prvog poluvremena pogađali su Patrik Schick i Victor Boniface, koji je iskoristio penal, dok su u nastavku za mrežu domaćina bili efikasni i Amine Adli, Josip Stanišić i Alejandro Grimaldo. Hrvatski je reprezentativac kasno zabio s ruba šesnaesterca. Lukavo je pogledao gdje stoji protivnički golman i kakva je situacija ispred njega te krasno zabio prizemnim udarcem u prvi kut. Video možete pogledati OVDJE.

Bochum je posljednji svladao Leverkusen, slavivši u posljednjem kolu prethodne sezone s 3-0. Na tablici Leverkusen sada ima 87 bodova, Bayern je drugi sa 72, a Stuttgart treći sa 70.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kokolo Moj 13.05.2024.

    Ali masnokosom će svejedno starter biti Juranović koji 95% lopti vrača unaad a ako i ide u prodor na pola puta stane i opet doda prvom do sebe. Isto je sa Sosom na drugoj strani.

  • raptor672 13.05.2024.

    Trebalo bi na Euru probat 4-3-3 Livi - Gvardiol, Sutalo, Erlic, Stanisic - Kovacic, Kramaric (Majer), Modric - Perisic, Petkovic (Budimir), Marco

  • hladnizmaj 12.05.2024.

    Na euru igramo 4-4-2, dvije spice Stanisic i Josko

Komentiraj...
Vidi sve komentare