To je to što me zanima!

VIDEO Luka Modrić pokazao je novu jurilicu od 180.000 eura

Došao je u Valdebebas na posljednji trening uoči utakmice protiv Villarreala koja se igra u subotu navečer, a u trenutku su se oko njega sjatili navijači koji su čekali ispred kampa
Vidi originalni članak

Nakon dugogodišnje suradnje s Audijem, Real Madrid je od prošle sezone sklopio sponzorski ugovor s BMW-om. "Kraljevi" će tako drugu sezonu voziti jurilice njemačkog automobilističkog giganta sa sjedištem u Münchenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na početku sezone igrači su mogli izabrati između pet modela luksuznih automobila, električne iX2, iX, i5 i i7 te XM hibrid, a upravo potonjeg je izabrao neuništivi Luka Modrić, kapetan Reala i hrvatske reprezentacije koji i s 39 godina igra na vrhunskoj razini.. Ovaj model BMW-a košta 180.000 eura i ima 653 konjske snage.

Svoju novu jurilicu Luka je pokazao u petak ujutro. Došao je u Valdebebas na posljednji trening uoči utakmice protiv Villarreala koja se igra u subotu navečer, a u trenutku su se oko njega sjatili navijači koji su čekali ispred kampa. Prišli su njegovom automobilu, s nadom da će dobiti autogram ili fotografirati se s njime, ali Modrić je projurio i ušao u kamp. 

Brojni nogometaši su i veliki zaljubljenici u automobile. S milijunima na računu lako se napune i garaže. Cristiano Ronaldo ima više od 20 automobila, a ni naš Luka nije imun na jurilice. U svojoj kolekciji posjeduje Bentley Continental GT, svojedobno jedan od najbržih automobila na svijetu. Ima moćan motor s 12 cilindara uz 560 konjskih snaga.

Do stotke dođe za 4,8 sekundi, a najveća brzina mu je 318 km/h. Obzirom da je riječ o modelu starom deset godina, neki smatraju da košta oko 198 tisuća eura. Hrvatski kapetan ne voli se previše eksponirati u javnosti pa tako nije ni poznato kakve sve 'zvijeri' se kriju u njegovoj garaži, no godinama koristi sponzorske Audije i sada BMW. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • murga drot 04.10.2024.

    nemože se sjetit gdje je parkiro

  • VladimirPeričić 04.10.2024.

    Dajte prestanite već jednom sa njima i njihovim jurilicama. Što nemate pametnije teme?

  • lucky edy 04.10.2024.

    O Modrič hvala na članku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare