To je to što me zanima!

VIDEO Luka Dončić pokazao kako provodi odmor: Uživa na balama sijena i vozi traktor

Luka Dončić odmor od košarke odlučio je provesti na selu u Sloveniji, a njegov video u kojemu prikazuje kako izgleda jedan njegov dan postao je hit društvenih mreža
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih košarkaša svijeta, Luka Dončić (25), odlučio se malo opustiti nakon naporne sezone u kojoj nije osvojio NBA titulu i ispao je iz kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre. Odlučio je to učiniti na prilično neobičan način, uživajući u čarima seoskog života u rodnoj Sloveniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koju su podijelili NBA i Dallas, a koja je brzo postala hit. U njoj Dončić prikazuje kako izgleda njegov idealan dan na selu, gdje uživa na farmi, druži se s konjima, proizvodi sir i vozi traktor.

SVE JE BLIŽE I Dončić stiže na košarkaški spektakl u čast Dražena!

Na kraju snimke odgovorio je na pitanje je li točno da nakon košarkaške karijere želi imati vlastitu farmu.

- Da, znate, jednostavno je prelijepo. Možeš raditi hranu, uživati u pogledu. Jako je lijepo, umirujuće - rekao je Dončić.

Objavu dijeli NBA (@nba)

Već znamo da Slovenac ima sjajan odnos sa srpskim košarkašem Nikolom Jokićem (29), a sada smo saznali da dijele i ljubav prema konjima. Ovom društvu idealno bi se uklopio i hrvatski reprezentativac Martin Erlić (26), koji se odmah nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj vratio u rodno mjesto i radio na obiteljskom imanju.

ELITNO DRUŠTVO Lista 25 najboljih košarkaša 21. stoljeća prema ESPN-u: Dončić je 25., Jokić na sedmom mjestu

I hrvatska publika uskoro će imati priliku gledati sjajnog Slovenca. Dončić će prije početka nove NBA sezone doći u Hrvatsku, na Memorijalnu utakmicu u sjećanje na Dražena Petrovića. Utakmica će se održati 5. rujna u zagrebačkoj Areni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Povišica od dve iljade 28.08.2024.

    On bi sad trebao biti cool?

  • medved12 28.08.2024.

    Dečko je neosporno veliki igrač. Ali pogledajte intervju sa Tonijem Kukočom gdje kaže pola ekipe bi bilo na klupi zbog prekršaja pogotovo Rodman ali Dončić nema šanse da bi toliko žalio.Ha ha!

  • medved12 28.08.2024.

    Super par slikica i video nazovite ga sad i pitajte gdje je!!🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare