To je to što me zanima!

VIDEO Ludnica u Hrvatskoj kući u Parizu! Donni priredili doček i feštu, evo zbog čega je vrisnula

Olimpijsku doprvakinju dočekali su ostali sportaši, prijatelji, tu je bila i Donnina obitelj, članovi Hrvatskog olimpijskog odbora... Dvije situacije su ju posebno emotivno dotaknule
Vidi originalni članak

Dva sata nakon završetka olimpijskog finala u kojem je Donna Vekić osvojila srebrnu medalju izgubivši finale od Kineskinje Qinwen Zheng 2-0 (6-2, 6-3) dobila je doček u Hrvatskoj kući u Parizu kakav i zaslužuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olimpijsku doprvakinju dočekali su članovi Hrvatskog olimpijskog odbora, ostali sportaši, prijatelji, tu je bila i Donnina obitelj...

Velike ovacije dobio je i Donnin trener Nikola Horvat koji je, naravno, bio jedan veliki faktor u cijeloj priči i djelomično je ovo srebro i njegova zasluga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvatski olimpijski odbor (@hrvatski_olimpijski_odbor)

Uz puno smjeha i zezancije, cijeli događaj poveo je bivši HTV-ov komentator Drago Ćosić koji je u Hrvatskoj kući radio kao suradnik HOO-a. Istaknuo da je Vekić osvojila 45. hrvatsku medalju na ljetnim Olimpijskim igrama.

To je Donnu emotivno dotaknulo, a posebice joj je značilo kada je Ćosić istaknuo da je prva ženska osvajačica medalje u tenisu. Na to je doslovno vrisnula od sreće i uzbuđenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 35

  • DarioDario11 04.08.2024.

    Ajde brate mili, više si zaradila prolaskom u drugo, treće kolo nekoga no name turnira nego što ćeš dobiti za to srebro!

  • hercegovac katolik lopina 04.08.2024.

    A nel bila na dočeku i krava s grobnika

  • okinava nije selo u Japanu 04.08.2024.

    vrisnula je jednom i na ličko rukovanje, čujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare