To je to što me zanima!

VIDEO Luis Diaz spasio Liverpool u 95. minuti pa poslao poruku gerilcima koji su mu zatočili oca

Luton Town je zaustavio Liverpool i izašao iz zone ispadanja. 'Redsi' će žaliti za propuštenom šansom Nuneza, no trenutak utakmice pripao je Luisu Diazu koji je poslao poruku otmičarima njegova oca
Vidi originalni članak

Nogometaši Luton Towna i Liverpoola u susretu 11. kola engleske Premier lige odigrali su 1-1 (0-0).

Domaći su stigli nadomak vrijedne pobjede kada je Chong (80) realizirao protunapad za vodstvo, ali je Diaz (90+5) duboko u sudačkoj nadoknadi iskoristio neopreznost obrane i poravnao na 1-1.

Bio je to trenutak koji je zaista mnogo značio Diazu čijeg oca gerilci u Kolumbiji drže zatočenog. Ranije su mu oteli i majku, no nju su odlučili pustiti. Oca su zadržali i od nogometaša engleskog prvoligaša zahtijevaju novčanu naknadu, no javnosti još nije poznato o kojem iznosu se radi.

- Sloboda za tatu - stajao je natpis na majici ispod Diazova dresa.

Liverpool se, ustvari, spašavao iako je u 71. minuti imao fantastičnu šansu za vodstvo, no Darwin Nunez je promašio zaista nemoguće. Primio je loptu na lijevoj strani, pred sobom imao praznu mrežu pa prebacio gol.

>> PROMAŠAJ POGLEDAJTE OVDJE

Treći Liverpool sada ima 24 boda, kao i četvrti Arsenal, vodeći Manchester City ima tri boda više, a drugi Tottenham Hotspur, koji će u ponedjeljak ugostiti Chelsea, dva više i utakmicu manje.

Luton je, pak, izašao iz zone ispadanja, ali samo zbog bolje razlike pogodaka od Bournemoutha, oba sastava imaju po šest bodova, dok su iza njih samo Burnley i Sheffield United sa po četiri boda.

>> VIDEO SAŽETKA OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • čovik-s-juga 06.11.2023.

    Liverpool još jednom pokazuje kako se gubi prvenstvo.

  • kajzanavek 05.11.2023.

    Teško Liverpoolu dok ima Salaha, čovjek manje. Niti sjena onog kaj je bil.

  • dancefloor 05.11.2023.

    Daj ovoga nasega u saboru oteli ja mislim da niti čunga lungu nebi dobili otmičari!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare