To je to što me zanima!

VIDEO Liverpool bez pogreške, ostaje na vrhu Premier lige

Novi trener Liverpoola Arne Slot sjajno se snašao na Otoku. Jedini poraz doživio je u četvrtom kolu protiv Nottingham Foresta (0-1), a nakon toga je pobijedio u šest utakmica u svim natjecanjima
Vidi originalni članak

Crystal Palace je u prvoj utakmici sedmog kola Premier lige ugostio Liverpool, a gosti su zahvaljujući Diogu Joti otišli sa Selhurst Parka s nova tri boda. 'Redsi' su tako osigurali ostanak na vrhu engleske lige neovisno o ostalim rezultatima.

Mnogi su sumnjali kako će Liverpool izgledati nakon odlaska Jurgena Kloppa, koji je proveo osam godina na klupi, ali novi trener Arne Slot sjajno se snašao u toj ulozi. Jedini poraz doživio je u četvrtom kolu protiv Nottingham Foresta (0-1), a nakon toga je pobijedio u šest utakmica u svim natjecanjima.

Jota je u 9. minuti zabio jedini gol na utakmici. Bila je to brza akcija Liverpoola, Gakpo je utrčao u prostor i iz prvog dodira proslijedio loptu na deset metara, Jota se ušuljao ispred čuvara i poentirao. Gol možete vidjeti OVDJE.

Palace ostaje u velikoj krizi. Momčad Olivera Glasnera još nema pobjedu u Premier ligi i u zoni je ispadanja s tri osvojena boda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Unyuns6190_5 05.10.2024.

    Da da

Komentiraj...
Vidi sve komentare