To je to što me zanima!

VIDEO Livaja zabio gol, Gattuso odjurio na teren i poljubio ga

DINAMO - HAJDUK 0-1: Livaja je golom izazvao ogromnu euforiju i slavlje u redovima Hajduka. I Gattuso je sudjelovao u slavlju s igračima, odjurio je prema terenu i zagrlio Livaju...
Vidi originalni članak

Hajduk je pobijedio Dinamo (1-0) u najvećem hrvatskom derbiju koji je u petak odigran na Maksimiru u šestom kolu HNL-a. Splićane je do tri boda, vrha prvenstvene ljestvice i važnog poguranca za atmosferu doveo Marko Livaja, koji je u 70. minuti zabio jedini gol na utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Dinamo - Hajduk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Livaja je ove sezone ponovno u sjajnoj formi. Zabio je ili asistirao devet od deset Hajdukovih golova i jasno je kako je s njime u ovakvom izdanju momčad "bilih" potpuno drugačija. Formu je ponovno pronašao pod palicom trenera Genarra Gattusa, koji je podigao svlačionicu.

ŠTO VI MISLITE? ANKETA Treba li se Livaja vratiti u reprezentaciju Hrvatske? BRUTALNE BROJKE Livaja kao superjunak: Od deset golova Hajduka ove sezone, njegovih je devet! I svi u HNL-u

Gol Livaje tako je izazvao ogromnu euforiju i slavlje u redovima Hajduka. I Gattuso je sudjelovao u slavlju s igračima, odjurio je prema terenu, zagrlio Livaju, a kamere su zabilježile i kako je Gattuso u valu emocija poljubio Livaju u usta. Situaciju možete pogledati OVDJE.

Hajduk je religija, oni traže poštovanje. Moj je cilj usmjeriti ovu momčad na dobar put, nisam se ovdje došao svađati. Ja sam trener, radim svoj posao. Želim usmjeriti momčad na dobar put. Neću pričati o velikim ciljevima, ali velikim trudom ćemo stići daleko, bez toga ne ide - poručio je Gattuso nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • BROKRO 14.09.2024.

    zao mi Gattusa posto ce ga izigrati isto kao i kalinica ,sto se tice utakmice Hajduk je stajao dosta dobro u obrani dok se Dinamo ispromasivao , na kraju prvenstva ce opet biti Dinamo prvak kao i od skoro postojanja Hrvatske posto nitko u HNL nema toliko igraca na klupi i toliko konstantonsti kao Dinamo jedno jedino sto svim klubovima u HNL donosi novac u kasu je Dinamo u Europi zato bi ga cijela HNL trebala postovati kao manje vise sponzora i poslodavca da ne kazem!

  • Ben_Dover_1 14.09.2024.

    Zasto Livaja nije u reprezentaciji?

  • Anvog aaksregrup 14.09.2024.

    Jedan je Bog Nogometa Markoooo Livajaaaaa 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare