To je to što me zanima!

VIDEO Lewandowski se okupao u fontani mladosti! Pogledajte hat-trick koji je zabio za Barcu

Lewandowski je kompletirao hat-trick u 32. minuti za svoj deseti gol u LaLigi u devet utakmica ove sezone, ali unatoč dominaciji Barcelona nije uspjela postići još jedan gol
Vidi originalni članak

Hat-trick Roberta Lewandowskog (36) u prvom poluvremenu doveo je vodeću LaLigu Barcelonu do pobjede od 3-0 u gostima kod Deportivo Alavesa u nedjelju, dok je poljski napadač povećao svoje vodstvo na vrhu ljestvice strijelaca lige.

Barcelona je vrlo rano osigurala pobjedu u Alavi. Lewandowski je glavom pogodio iz slobodnog udarca Raphinhe u sedmoj minuti prije nego što je u 22. minuti brazilsko krilo pružilo još jednu asistenciju u protunapadu za 36-godišnjeg poljskog napadača koji je pogodio za 2-0.

Lewandowski je kompletirao svoj hat-trick u 32. minuti za svoj deseti gol u LaLigi u devet utakmica ove sezone, ali unatoč svojoj dominaciji Barcelona nije uspjela postići još jedan gol jer je Antonio Sivera bio odličan na vratima Alavesa sa šest vrhunskih obrana.

Golove Lewandowskog pogledajte klikom OVDJE, OVDJE i OVDJE.

Pobjedom je Barcelona stigla do 24 boda, tri boda više od rivala Real Madrida, dok je Alaves 12. s 10 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Space Burek 06.10.2024.

    Lagana 3 boda protiv solidne ekipe a neki igrači su odmorili. A Pena si je zabetonirao mjesto na klupi.

  • FCBarcelona!! 06.10.2024.

    To je to skroz rutinski odradeno uz minimalan napor...svi odlicni ali Inaki Pena jaoo kako los golman...sva sreca ide pauza pa na klupu...prednost je i dalje tu..sad samo da ne bude ozljeda...Visca ell Barcaaaaaa!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare