To je to što me zanima!

VIDEO Legendarni Karabatić uživa u Dalmaciji. Snimljen je kako pjeva hajdučke pjesme

Inače, Karabatić je s Francuskom osvojio tri zlata s Olimpijskih igara, četiri zlata na svjetskim prvenstvima i četiri na europskim. Triput je osvajao Ligu prvaka, a isto toliko puta proglašavan je najboljim na svijetu
Vidi originalni članak

Olimpijske igre u Parizu bile su posljednje natjecanje u karijeri velikog rukometaša Nikole Karabatića (40) koji je najtrofejniji i vjerojatno najbolji rukometaš ikad. Bivši reprezentativac Francuske trenutačno boravi na odmoru u Trogiru (odakle je njegov pokojni otac) iz kojeg je objavio story na kojem pjeva "hajdučku" pjesmu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni Karabatić na Instagramu je podijelio video iz gostionice u kojoj svirači sviraju pjesmu "Dalmatinac sam" od Mladena Grdovića, ali verziju za Hajdukov navijački puk. Umjesto "Plavo more zna da je volim ja, vilu s Jadrana" pjevalo se "plavo more zna, da ga volim ja, splitskog Hajduka". 

Video iz gostionice možete pogledati OVDJE

Inače, Karabatić je s Francuskom osvojio tri zlata s Olimpijskih igara, četiri zlata na svjetskim prvenstvima i četiri na europskim. Triput je osvajao Ligu prvaka, a isto toliko puta proglašavan je najboljim rukometašem svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Tomislav-81 30.08.2024.

    Nikoga on ne zanima!!

  • fila20 30.08.2024.

    A je nasao cije pjesme ce pjevati

  • simri 30.08.2024.

    Vrime je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare