To je to što me zanima!

VIDEO LeBron zaigrao sa sinom za povijest NBA lige, Lakersi slavili. Celticsi 'razbili' Knickse

Bronny je u ljeto 2023. pretrpio srčani udar dok je trenirao na američkom sveučilištu u južnoj Kaliforniji. Vratio se na teren za manje od pet mjeseci, a sad je ostvario san i igra u NBA ligi s ocem LeBronom
Vidi originalni članak

LeBron James (39) već dugo pomiče granice normalnog u NBA ligi, ali "kralju" je u prvoj večeri nove sezone pripala posebna čast. Zaigrao je sa sinom Bronnyjem Jamesom (20), kojeg su Los Angeles Lakersi ove godine izabrali 55. izborom na draftu. Lakersi su započeli sezonu pobjedom 110-103 protiv Minnesote Timberwolvesa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lakerse je do pobjede predvodio Anthony Davis sjajnom utakmicom. Zabio je 36 koševa (šut za 10-20, šut za tri 1-3) i uhvatio 16 skokova uz tri blokirana udarca i jednu ukradenu loptu. LeBron je zabio 16 koševa uz pet skokova i četiri asistencije, a njegov sin igrao je samo dvije minute, a prve koševe u NBA ligi još će malo pričekati. Ipak, ispisali su povijest i postali prvi tandem oca i sina koji su zaigrali u istoj NBA utakmici.

Bronny je u ljeto 2023. pretrpio srčani udar dok je trenirao na američkom sveučilištu u južnoj Kaliforniji. Vratio se na teren za manje od pet mjeseci, a sad je ostvario san i igra u NBA ligi. Zajedno s ocem LeBronom, koji je bio prvi izbor drafta još 2003. godine.

Celticsi krenuli u obranu titule pobjedom

U ranije odigranoj utakmici u noći s utorka na srijedu, Boston Celticsi "razbili" su New York Knickse 132-109. Time je aktualni prvak poslao snažnu poruku na otvaranju sezone, i to protiv glavnog rivala na istočnoj konferenciji.

Knicksi su ovog ljeta angažirali četverostrukog All-Stara Karl-Anthonyja Townsa, ali centar s "mekanom" rukom nije briljirao u debiju. Zabio je tek 12 koševa uz sedam skokova, dok je također novopridošli Mikal Bridges zabio 16 koševa. Jalen Brunson zabio je 22 koša u 24 minute, ali pitanje pobjednika bilo je riješeno praktički u prvoj četvrtini.

Celticsi su otvorili sezonu sjajnom četvrtinom u kojoj su "isprašili" Njujorčane 43-24, a Boston je u zadnju dionicu ušao s 28 koševa prednosti. Sjajni su bili Tatum (37 koševa), White (24 koša) i Brown (23 koša). Kristaps Porzingis nije igrao zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ZUKIZUKIZUKI 23.10.2024.

    Lbj uhljebi sina u lakerse da bi mu i hdzovci pozavidjelo

  • mars7 23.10.2024.

    Ne vidim lakerse u top pet

  • Ispičutura 23.10.2024.

    Ček to je onaj Lebron kojeg je P.Diddy trpo u guz...ahahhaa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare