To je to što me zanima!

VIDEO Lancima se zavezala za koš i šokirala navijače: 'Vlasnik momčadi peče žive životinje!'

Glen Taylor, vlasnik Minnesota Timberwolvesa, optužen je da krši prava životinja tako što je isključio ventilaciju i ubio pet milijuna pilića zbog sumnje u ptičju gripu. Drugu utakmicu zaredom žene su prosvjedovale
Vidi originalni članak

Prvu utakmicu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige između košarkaša Memphisa i Minnesote obilježio je incident sa sredine druge četvrtine. Jedna se žena lancima zavezala za koš dvorane FedExForum u Memphisu.

Radilo se o prosvjednici koja je nosila crnu majicu s natpisom "Glen Taylor peče žive životinje". Izazvala je metež na tribinama, a spiker je molio gledatelje da ostanu na mjestima dok je organizator tražio alat kojim će prepiliti lanac. Ubrzo su je iznijeli iz dvorane.

Glen Taylor je, inače, vlasnik Minnesote koji drži farmu pilića u Iowi. Udruga Direct Action Everywhere, koja se bavi pravima životinja, istragom je otkrila da ih tako što je ugasio ventilaciju za pet milijuna pilića i ubio ih zbog sumnje u ptičju gripu.

To nije prvi prekid utakmice Minnesote zbog poruke za Taylora. U utorak se jedna žena s istom porukom na majici zalijepila superljepilom za parket u domaćoj utakmici Timberwolvesa protiv LA Clippersa Ivice Zupca, nakon koje su izborili play-off.

Na teren su pritom doletjeli i letci s porukama osude za kršenje prava životinja.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ante-portas 17.04.2022.

    Pitali Indijanca iz plemena Crna Noga kako se na njihovom jeziku kaze piletina. Keeeejfsiiii.

  • Moriento Fernandes 17.04.2022.

    Ova da zna koliko ja zivotinja ispecem,mene bi zavezala😅😅😅nazalost na velika nam vrata dolazi vrijeme gdje ce ovakvi voditi mozda i glavnu rijec...

  • Dalibor0704 17.04.2022.

    Trebao je tu gripoznu piletinu preraditi i nahraniti tebe i tebi slične.

Komentiraj...
Vidi sve komentare