To je to što me zanima!

VIDEO Labrović oduševio za Augsburg! Briljirao obranama

Kristijan Jakić je odigrao cijelu utakmicu na poziciji središnjeg veznog igrača, a bivši golman Rijeke Nediljko Labrović odradio je sjajan posao i spasio
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 6. kola njemačke Bundeslige Augsburg je pred svojim navijačima svladao Borussiju Monchengladbach sa 2-1 (1-0).Keven Schlotterbeck je u 39. minuti pogodio za vodstvo Augsburga, a Alexis Claude-Maurice je u 65. minuti udvostručio prednost domaće momčadi. Tim Kleindienst je u 72. minuti postavio konačnih 2-1.

Oduševio je golman Augsburga Nediljko Labrović, koji je ljetos otišao iz Rijeke i imao četiri obrane, a Kristijan Jakić je odigrao cijelu utakmicu na poziciji središnjeg veznog igrača.

TRENER 'MODRIH' Bjelica: Podcjenjivali su moje uspjehe u Njemačkoj. Galamio sam i nekima je to bio problem ČUDO U NJEMAČKOJ VIDEO Nevjerojatan preokret u Bundesligi: Hoffenheim u 12. minuti imao 3-0 pa izgubio

Sjajne Labrovićeve obrane pogledajte OVDJE.

Augsburg je drugom pobjedom došao do sedam bodova i skočio je na 11. mjesto, točno ispred momčadi iz Moenchengladbacha koja ima bod manje.

Vodeći Bayern ima 13 bodova iz pet nastupa, jedan više od drugoplasiranog Eintrachta koji će u nedjelju ugostiti Bavarce u Frankfurtu u derbiju šestog kola.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare