To je to što me zanima!

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...

City je primio gol u 26. minuti, ali Mateo Kovačić predvodio je povratak aktualnog prvaka u utakmicu. Izjednačio je u 32. minuti, a na početku drugog dijela zabio i drugi gol
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (30) nastavio je sa sjajnim igrama u dresu Manchester Cityja i u sedmom kolu Premier lige, u kojem su "građani" ugostili Fulham na Etihadu i pobijedili 3-2. Gosti su neočekivano poveli u 26. minuti golom Andreasa Pereire nakon nevjerojatne asistencije Raula Jimeneza, koji je petom izbacio dvojicu protivnika, uključujući i Joška Gvardiola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

City je tada ubacio u višu brzinu i krenuo po izjednačenje, a dobio ga je u 32. minuti zahvaljujući hrvatskom reprezentativcu.

Aktualni prvak Engleske imao je korner, a lopta se nakon ubačaja odbila do Kovačića, koji nije oklijevao, zatrčao se prema lopti i pospremio je u mrežu. Kovačićev gol pogledajte klikom OVDJE.

Tu nije bio kraj Kovačiću, koji je Cityju donio vodstvo na samom početku drugog poluvremena. Bernardo Silva ostavio je loptu Hrvatu nakon ubačaja Fodena, Kova je primanjem izbacio čuvara, a zatim sjajno pucao unutarnjom nogom i za 2-1.

Drugi Kovačićev gol pogledajte OVDJE.

Kovačić ima već tri golova u Premier ligi ove sezone, zabio je i Chelseaju u prvom kolu, a podsjetimo kako je prošlo kolo zabio i Joško Gvardiol.

Jeremy Doku povisio je na 3-1 u 82. minuti, dok je Rodrigo Muniz ublažio poraz gostiju u 88. minuti. Gvardiol i Kovačić odigrali su cijelu utakmicu za City, koji je drugi u Premier ligi sa 17 bodova u osam utakmica, jednim manje od vodećeg Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Tomislav-81 05.10.2024.

    Bravo Kova dalje tako💪

  • komentator/Luka 05.10.2024.

    dobar krug

  • NeispraniMozak 05.10.2024.

    Dobar, Kova majstore !

Komentiraj...
Vidi sve komentare