To je to što me zanima!

VIDEO Komadi betona su padali ispod tribine novog osječkog stadiona. Navijači su zabrinuti

Policija je ogradila područje i još nisu poznate okolnosti događaja, odnosno koja je šteta na stadionu. Navodno se sve dogodilo ispod C2 sektora, gdje se nalazi i zahod za posjetitelje.
Vidi originalni članak

Osijek je u 25. kolu HNL-a ugostio Dinamo na Opus Areni, a derbi je završio remijem 1-1. 'Bijelo-plavi' su poveli preko Domagoja Bukvića u 26. minuti, a Dinamo je izvukao bod golom Sandra Kulenovića u 94. minuti. Na tribinama je bilo 11 470 gledatelja, a dio ih je imao poteškoća tijekom izlaska sa stadiona.

Naime, pali su komadi betona ispod tribine osječkog stadiona. Policija je ogradila područje i još nisu poznate okolnosti događaja, odnosno koja je šteta na stadionu. Navodno se sve dogodilo ispod C2 sektora, gdje se nalazi i zahod za posjetitelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli osijek_moj_grad (@osijek_moj_grad)

Opus Arena zadovoljava Uefin standard četvrte kategorije pa se na njemu mogu igrati sve europske utakmice. Kapaciteta je 13.005 sjedećih mjesta, 454 VIP mjesta, devet "sky boxeva" i jedini je potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj. Stadion je specifičan i po krovu od 20.000 metara kvadratnih koji potpuno natkriva tribine.

Vanjsku vizuru stadiona upotpunjuju i stupovi, koji se s krova spuštaju prema tlu. Uz sve to, Osijek ističe kako ima najmoderniju varijantu hibridnog travnjaka kakav je postavljen i na Santiago Bernabeu i katarskom Lusailu. 

Na stadionu Osijeka ima i 13 dvokrevetnih soba za igrače, restoran kapaciteta 203 mjesta i hospitality koji za razne događaje može primiti i 500 ljudi.

Osijek od početka ove sezone igra na Opus Areni, a u prvoj je utakmici pobijedio Slaven Belupo 6-1. Izgradnja stadiona počela je u travnju 2018. godine, a licencu za sportska natjecanja je dobio u ožujku prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • škorpion1980 04.03.2024.

    Ocekivano..

  • gnojna družina 04.03.2024.

    kad ti mađari rade stadion iz nekih svojih drugih interesa..

  • Mata10 04.03.2024.

    Hoće li dijeliti kacige navijačima prije utakmice zna li se što?? Sad će biti natrag na Gradski vrt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare