To je to što me zanima!

VIDEO Kohorta pjesmom pružila podršku Botu: Bez kompromisa!

Iako su prve glasine bile da Portugalac odlazi, Boto je putem navijačke stranice Bijelo-plava birtija poručio kako mu ne pada na pamet zbog toga odlaziti iz grada i kluba
Vidi originalni članak

Novom sportskom direktoru Osijeka, Portugalcu Joseu Botu sinoć je propucan auto. Na mjestu vozača vidljivo je sedam rupa od metaka.  Njegov su auto, dok je otišao na kraći odmor u Portugal, propucali u noći s ponedjeljka na utorak sa sedam metaka na parkiralištu u Šamačkoj ulici. Zatekao ga je njegov novi suradnik, koordinator omladinske škole Alfredo Almeida. Boto je putem navijačke stranice Bijelo-plava birtija poručio kako mu ne pada na pamet zbog toga odlaziti iz grada i kluba. Službeni NK Osijek kratko je poručio:

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači pružaju podršku Botu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Zgroženi smo ovim incidentom i izražavamo punu podršku našem sportskome direktoru Joseu Boti te molimo sve koji imaju eventualna saznanja o ovom nemilom događaju da se obrate policiji. NK Osijek neće izlaziti s dodatnim izjavama dok traje istraga kako bi nadležna tijela mogla neometano obavljati svoj posao."

JEZIVA PORUKA USRED NOĆI Detalji napada na direktora NK Osijeka: Sedam metaka u noći, baš u tom prolazu nema kamera

Sada je Boti podršku pružila i Kohorta. Oni su danas tokom dana najavili prosvjed podrške, a u 19 sati okupili su se ispred Opus arene. Držali su natpis na kojem je pisalo: "Za čist Osijek bez kompromisa"!. Navijači su pjesmom i bakljama pokazali što misle o cijeloj situaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KešićIsBack 29.05.2024.

    Zapamtite ime Ivan Baković. Pa će te vidjeti koliko znam ..i koliko prije svih znam 😉

  • David11111 28.05.2024.

    Kolko mafija i menađeri ..ista stvar..drmaju nasim nog eto najbolji primjer cim je covjek htio uvest klub u 21 stoljece i naucit ih kak se igra EU natjecanja evo zla koji preuzme klub da ga zastrasi..msm da bi i u dinamu bilo tako i hajduku to je zalosno i nedopustivo

  • blacknight 28.05.2024.

    auto propucan u obliku križa naopačke, zanimljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare