To je to što me zanima!

VIDEO Kiks Reala! Modrić ušao kada je gorjelo pod nogama

Branitelj naslova nije dobro krenuo u obranu titule, iako je poveo golom Rodryga. Mallorca je odigrala sjajnu utakmicu i došla do zasluženog boda. Luka Modrić dobio je zadnjih pola sata
Vidi originalni članak

Nogometaši Mallorce uspjeli su pred svojim navijačima oteti bod aktualnim španjolskim i europskim prvacima iz madridskog Reala, odigravši 1-1 na početku nove sezone La Lige.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real je već u 13. minuti poveo nakon dugačke akcije u kojoj su kombinirali Kylian Mbappe, Vinicius Junior i Rodrygo, da bi ovaj posljednji iskoristio Viniciusovo dodavanje i sa 13-14 metara desnom nogom pogodio suprotan kut.

Iako je posjed bio na strani Ancelottijeve momčadi, Mallorca je stvarala gotovo jednak broj prilika. Za izjednačenje su iskoristili prekid, ubacivanje iz kuta u 53. minuti, kad je Rodriguez idealnom loptom pronašao Vedata Muriqija, a ovaj sa pet metara snažnim udarcem glavom svladao Thibauta Courtoisa.

Luka Modrić je u igru ušao u drugom poluvremenu, zamijenivši Tchouamenija u 63. minuti. Kapetan Reala je ima dva šuta prema golu, ali je u 81. minuti njegov pokušaj obranio vratar Dominik Greif, a u sučevom dodatku je Modrićev udarac bio neprecizan. Real je na samom kraju utakmice ostao s igračem manje, jer je sudac Cesar Soto Grado pokazao izravan crveni karton Ferlandu Mendyju za opasan start na Vedatu Muriqiju u Mallorcinoj polovici terena.

>> VIDEO: MALLORCA - REAL 1-1

Idi na 24sata

Komentari 17

  • thoro14 19.08.2024.

    wow Modric Zaboravljivi da nije uša primili bi još 3 komada, kakva veličina, čak je i dodao loptu nekoliko puta, zasto o tome nije poseban članak napravljen? neozbiljnost

  • noobcamper 19.08.2024.

    Real prije svega nema glad za ubijanjem.protivnika ni nikad nije ni imao. Umjesto da okoncaju prvo poluvrijeme sa 0-2 oni žongliraju. Ovo im je lekcija ali došla je koje kolo prerano.

  • Porto1x2 19.08.2024.

    Dao bog da nikad ne osvoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare