To je to što me zanima!

VIDEO Kiks Bayerna! U sudačkoj nadoknadi prosuo pobjedu...

Igor Matanović nije ulazio u igru za Eintracht u derbiju protiv Bayerna, koji je do 94. minute imao tri boda u džepu nakon preokreta. Hugo Ekitike zabio je gol za 3-3, a Bavarce brine i ozljeda Kanea
Vidi originalni članak

U derbiju 6. kola Njemačke lige Eintracht i Bayern su u Frankfurtu odigrali 3-3, a Bavarci su bodom opet na čelu Bundeslige.  Najbolji strijelac Bundeslige Eintrachta iz Frankfurta Egipćanin Omar Marmoush zabio je dva puta, druga puta u sudačkoj nadoknadi vremena za 3-3.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bayern, koji se očajnički htio oporaviti od porazau Ligi prvaka od Aston Ville i prošlotjednog remija u Bundesligi kod kuće protiv Bayer Leverkusena, bolje je započeo dvoboj i poveo Korejanca Kim Min-jaea u 15. minuti.

BUNDESLIGA VIDEO Labrović oduševio za Augsburg! Briljirao obranama

Njihova je radost ipak bila kratkog vijeka, jer je Marmoush dovršio munjevit prodor lijepim udarcem pored vratara Manuela Neuera za poravnanje sedam minuta kasnije.

Egipatski napadač, koji je do sada postigao osam golova u šest ligaških utakmica, zatim je u 35. minuti asistirao u savršenom trenutku u još jednom protunapadu nakon kojeg je Hugo Ekitike zabio.

TRENER 'MODRIH' Bjelica: Podcjenjivali su moje uspjehe u Njemačkoj. Galamio sam i nekima je to bio problem

Bayern se vratio tri minute kasnije i izjednačio udarcem Dayota Upamecana iz blizine, a potom i poveli preko Michaela Olisea u 53.U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Marmoush je izjednačio i spasio domaće poraza.

Bayern sada ima 14 bodova i vodi na ljestvici gol-razlikom ispred RB Leipziga, koji je ranije u nedjelju slavio kod Heidenheima s 1-0. Eintracht je treći 13 bodova.

>> Pogledajte golove s utakmice

Hrvatski napadač Igor Matanović ostao je na klupi domaćih.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nkdz-vk 06.10.2024.

    Neka, neka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare