To je to što me zanima!

VIDEO Karlovac na Stanovima šokirao Zadar, trica Slavonije

Skupilo se u Zadru oko 2500 ljudi, a Paracki i Matjaž preokretom su donijeli Pamićevoj momčadi pobjedu 2-1 prije uzvrata u gradu na četiri rijeke
Vidi originalni članak

Protekli vikend odigrane su prve utakmice kvalifikacija za Prvu i Drugu nogometnu ligu, drugi odnosno treći rang hrvatskog nogometa.

Pretposljednja momčad Prve lige Kustošija je na domaćem terenu u subotu pobijedila Zrinski iz Jurjevca Punitovačkog 2-1.

Slavonci su drugi put u samo šest dana izgubili preokretom. Nakon što ih je kod kuće u zadnjem kolu s igračem manje šokantno okrenulo Sesvete, slično im se dogodilo u Zagrebu.

Ivan Lozić u 70. je minuti zabio za vodstvo Zrinskoga, a pobjedu momčadi Samira Toplaka dvama golovima u 84. i 94. i minuti donio je Brođanin Roko Ivanković (23).

Na toj je utakmici punu minutažu imao Senegalac Mikayil Faye (18), koji bi uskoro trebao potpisati za Barcelonu u spektakularnom transferu vrijednom pet milijuna eura. 

U najzvučnijoj nedjeljnoj utakmici kvalifikacija za Drugu NL Karlovac je na Stanovima pred 2500 ljudi svladao Zadar 2-1. I ta je utakmica završila preokretom, veteran Igor Banović (36) u 32. je minuti donio vodstvo Zadru, a Goran Paracki (46.) i bivši igrač Istre Ivan Matjaž (60.) razveselili momčad Igora Pamića.

Zagorec i Krk u Krapini su remizirali bez golova, a u večernjem terminu Slavonija je u Požegi bila bolja od križevačkog Radnika. Matej Peharda zabio je prvi u 33., a u nastavku je Matej Martinović dodao još dva (50. i 57. minuta) za čistih 3-0.

Uzvrati svih utakmica su u subotu od 17.30.

Kvalifikacije za Prvu i Drugu nogometnu ligu

  • Kustošija - Zrinski Jurjevac 2-1
  • Zadar - Karlovac 1-2
  • Zagorec - Krk 0-0
  • Slavonija - Radnik Križevci 3-0
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare