To je to što me zanima!

VIDEO Kaos u Srbiji! Prekinuta utakmica zbog nereda u režiji Grobara, sukobili se s policijom

Utakmica Čukaričkog i Partizana prekinuta je četiri puta u 19 minuta nakon što su Partizanovi huligani nekoliko puta bacili baklje na teren. Policija je odlučila isprazniti tribinu, ali Grobari su pružili otpor
Vidi originalni članak

Utakmica srpske nogometne lige između Čukaričkog i Partizana prekinuta je u 17. minuti i nije nastavljena. Grobari, navijači Partizana, nekoliko su puta ubacili baklje na travnjak s igračima. 

Tako je utakmica najprije prekinuta u šestoj minuti, kada je sudac Milan Mitić kratko prekinuo susret. Idući je prekid bio već u 12. minuti, nakon čega se oglasio službeni spiker koji je zamolio prisutne navijače za sportski duh i pristojno navijanje na tribinama.

Međutim, utakmica je treći put prekinuta u 15. minuti. Nakon toga su se igrači povukli s terena, a specijalni policijski odred ušao je na istočnu tribinu, gdje su se nalazili Grobari. Policija je ispraznila tribinu, ali navijači nisu napustili stadion bez otpora.

Tako je uslijedio sukob između policije i huligana, a utakmica je posljednji put prekinuta u 19. minuti kada je sjedalica s tribine bačena u pravcu pomoćnog suca. 

GDJE JE NESTAO Nestao igrač Partizana: Malijcu se u domovini izgubio svaki trag PREDSJEDNIK DRŽAVE... Vučić 'zapalio' Srbiju: Ne krijem da navijam za Zvezdu. Valjda je normalno da ne lažem narodu...

Igrači Partizana odbili su nastaviti utakmicu bez njihovih navijača i utakmica nije nastavljena.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • axl44 12.04.2023.

    Osmanlije

  • JA SAM TAJ 12.04.2023.

    To se događa kada taj dio navijača postane važniji i od kluba i onih navijača koji drhte na utakmici ali ne prave nerede. Mediji su dali na važnosti tim i-di-otima. Na žalost ima i u hnl-u nekada veliki klub danas uništen od takvih navijača i ovakvih će scena uskoro i tamo biti. Naravno i u drugim klubovima toga ima. Ruše benzinske pumpe, pljačkaju trgovine, razbijaju tramvaje i onda ih još proglase pravim navijačima. Najveći krivac je vlast jer ona ima sve instrumente da to iskorijeni.  

  • Jim_my 12.04.2023.

    Da, i? Novost za žohare iz redakcije, *ebe nas se za sve preko Drine. Ako je vama toliko stalo, pišite za njihove portale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare