To je to što me zanima!

VIDEO Kaos na utakmici Fenera i Olympiacosa! Pogledajte što se izdogađalo u 'vrućoj' utakmici

Košarkaši Anadolu Efesa pod vodstvom Tomislava Mijatovića uspješno su započeli novu sezonu Eurolige svladavši u Bologni domaći Virtus sa 76-67, a Crvena zvezda pobijedila je Paris u gostima 80-77
Vidi originalni članak

Fenerbahče je u vrlo zanimljivoj utakmici pobijedio Olympiacos 82-71 u 1. kolu košarkaške Eurolige, a utakmicu je obilježilo i nekoliko incidenata. Naime, sredinom posljednje četvrtine Olympiacosov Shaquielle McKissic ušao je u raspravu s domaćim navijačem koji je nakon kratke pauze odstranjen s tribina. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kraju utakmice porječkali su se i treneri Šarunas Jasikevičius i Georgios Bartzokas, ali sve je ostalo na verbalnom okršaju. 

Indicente na utakmici pogledajte OVDJE

Fener je do pobjede stigao na krilima novog pojačanja Wadea Baldwina koji je ubacio 19 poena, uz sedam asistencija i pet skokova. Hayes-Davis zabio je 15 za domaćina, dok je u redovima grčke momčadi najefikasniji bio Moses Wright s 15 poena i sedam skokova. 

Košarkaši Anadolu Efesa pod vodstvom Tomislava Mijatovića uspješno su započeli novu sezonu Eurolige svladavši u Bologni domaći Virtus sa 76-67. Amerikanci Daniel Oturu sa 14 poena i devet skokova te Elijah Bryant sa 12 poena, bili su najbolji strijelci istanbulske momčadi, dok su u talijanskoj momčadi najbolji bili Francuz Isaia Cordinier sa 16 koševa te Gruzijac Tornike Šengelia sa 12.

Hrvatski centar Ante Žižić je za Virtus odigrao 21 minutu te za to vrijeme ubacio sedam poena uz pet skokova. Gostujuću pobjedu ostvarila je i beogradska Crvena zvezda koja je sa 80-77 bila bolja od Parisa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare