To je to što me zanima!

VIDEO Kakav povratak u ligu! Pogledajte kako je neuništivi Vardy (37) šokirao Tottenham

Vardy je 'lisice' predvodio i u šampionskoj sezoni 2016. kada je bio drugi strijelac s 24 gola iza Kanea (25). S Leicesterom je ispao iz Premier lige, tu se vratio i piše pravu nogometnu romansu s klubom čija je legenda
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 1. kola engleskog nogometnog prvenstva Leicester City i Tottenham su odigrali 1-1.

Gosti su poveli u 29. minuti golom Pedra Porra, a za povratnika u Premier ligu zabio je 37-godišnji Jamie Vardy u 57. minuti i to iz prvog udarca Leicestera u okvir gola.

Bio je to 465. Vardyjev nastup u dresu "lisica" i 191. gol. Trenutačno je četvrti po broju nastupa, te treći po broju golova u povijesti kluba. Rekorderi su Graham Cross sa 600 nastupa, te Arthur Chandler sa 273 gola.

Vardy je Leicester predvodio i u šampionskoj sezoni kada je bio drugi strijelac prvenstva s 24 gola iza Harryja Kanea (25), a od početnog sastava momčadi koja je osvojila Premier ligu pod vodstvom Claudija Ranierija ostao je samo on.

S Leicesterom je ispao iz Premier lige, tu se vratio i piše pravu nogometnu romansu s klubom čija je istinska legenda.

Atletico remizirao

U posljednjem susretu 1. kola španjolskog nogometnog prvenstva Villarreal i Atletico Madrid su odigrali 2-2. Sve najvažnije dogodilo se u prvom poluvremenu. Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, ali je Atletico oba puta izjednačio.

Arnaut Danjuma je doveo "Žutu podmornicu" u vodstvo u 18. minuti, no samo dvije minute kasnije izjednačio je Marcos Llorente.

Koke je u 37. minti doveo Villarrel do nove prednosti pogodivši vlastitu mrežu, da bi Alexander Sorloth u petoj minuti nadoknade zabio za 2-2.

U nastavku susreta najbliže golu bio je Villarreal, no udarac Nicolasa Pepea u 83. minuti jee završio u vratnici.

>> VIDEO: LEICESTER - TOTTENHAM 1-1

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cigo_iz_brazila 20.08.2024.

    Kakva ikona je ovaj Vardy 💙 dal zna netko preko koje stranice bi se mogao naručit njegov dres pošto mu je ovo najvjerojatnije zadnja sezona u leicesteru i baš bi volio imat orginalni dres ove legende za uspomenu 😊

  • Space Burek 20.08.2024.

    Kakva bi ovo bila igračina da se malo prije probio do prve lige i da je više posvećen sportu.

  • Đo Bajdn 20.08.2024.

    Vardya poštuje svatko tko prati nogomet....Mašina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare