To je to što me zanima!

VIDEO Kakav otac, takav sin: Zlatanov mali zabio golčinu!

To mu je bio treći gol u dresu slavnog kluba u četiri odigrane utakmice. Igra na poziciji lijevog krila i tek mu je 17 godina, no već pokazuje talent kakav je krasio i njegova oca
Vidi originalni članak

Maximilian Ibrahimović (17), sin velikog Zlatana, postigao je sjajan gol za juniore Milana u utakmici protiv Empolija.

'Rossoneri' su slavili 4-1, a Ibrahimović mlađi dao je krasan pogodak odličnim udarcem lijevom nogom malo unutar kaznenog prostora.

To mu je bio treći gol u dresu slavnog kluba u četiri odigrane utakmice. Inače, Milan Futuro natječe se u trećem rangu talijanskog nogometa i vrvi odličnim talentima od kojih su neki već dobili šansu u prvoj momčadi.

Francesco Camarda, Kevin Zeroli, Chaka Traore, Alex Jimenez, Davide Bartesaghi, Hugo Cuenca i Matia Liberali samo su neki od njih.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hana banana 15.09.2024.

    Dobar je mali...na mamu je 😁

  • el_comandante 15.09.2024.

    Samo je jedna bitna razlika...Ibra nije imo ništa, i morao je postati nešta...a ovaj ne mora, pa zato ni neće postati nikad vrhunski poput Zlatana. Nije ovo skijanje, vaterpolo, ili rukomet, pa da može svatko sa genetikom i talentom postati svjetska klasa. Samo oni najugroženiji jadnici mogu doći do zvijezda, baš takvi bokci poput Zlatana, Modrića ili Ronalda.

  • Linefol 14.09.2024.

    Bravo!!! 👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare