To je to što me zanima!

VIDEO Kada Ronaldo promaši, Slovenci slave: 'Messi, Messi'

Navijači Slovenije u velikom broju došli su podržati svoju reprezentaciju u utakmici osmine finala protiv Portugala. Njihova brojnost mogla se čuti kada su odlučili provocirati Ronalda vičući "Messi, Messi"
Vidi originalni članak

Slovenija se po prvi puta plasirala u drugi krug europskog prvenstva. U skupini C završili su iza Engleske i Danske, a kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi, u osmini finala dočekao ih je Portugal.

POGELDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki uspjeh slovenskog nogometa popratili su i navijači. Nogometna euforija kakva dugo nije zabilježena kod hrvatskih susjeda mogla se vidjeti već na utakmici protiv Engleske kada je po prvi puta njihovu reprezentaciju došlo gledati više od 10.000 navijača.

A njihov broj samo se povećao na utakmici osmine finala protiv Portugala. Upravo na toj utakmici navijači naših susjeda odlučili su malo zagorčati život najvećoj portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu (39). U maniri klasičnih navijačkih podbadanja, s tribina su Slovenci počeli vikati “Messi, Messi” nakon što je Cristiano lansirao slobodni udarac na tribine stadiona u Frankfurtu.

Nije to prvi puta da se Ronaldu s tribine viče ime njegovog najvećeg rivala. Slično je već doživio i u saudijskoj ligi, ali i u Bosni i Hercegovini u kvalifikacijama za Euro u Njemačkoj.

Messi, koji s Argentinom lovi novu Copu Americu, našao je način da putem slovenskih navijača ponovo skrene svjetla reflektora s Ronalda na sebe.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cvet 01.07.2024.

    jedan je Kiki Rinaldo. Najjači svih vremena💪💪💪. Modrić je dosta od njega naučio u Realu

  • fantom 48 01.07.2024.

    Kako god ovo završilo, mali narod je postao velika nogometna nacija. Čestitam.

  • Mali Perica11 01.07.2024.

    Slovenci bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare