To je to što me zanima!

VIDEO Juventus teškom mukom izbjegao poraz, Cagliari u 96. minuti skoro priredio senzaciju

Torinski klub završio je utakmicu s 10 igrača na terenu jer je u 89. minuti drugi žuti karton dobio Francisco Conceicao zbog simuliranja. Gosti sa Sardinije dali su sve u napad, ali sreća je pomazila Juve
Vidi originalni članak

Juventus je u utakmici 7. kola Serie A kiksao kod kuće. 'Stara dama' je odigrala tek 1-1 s Cagliarijem nakon što je ostala s igračem manje pa u nadoknadi izvukla živu glavu i sačuvala bod u vlastitom dvorištu. 

Dušan Vlahović je doveo Juve u prednost s bijele točke u 15. minuti i iako je dominirao najveći dio utakmice nije uspio povećati prednost. Cagliari je izjednačio na samom kraju, u 89. minuti, također iz kaznenog udarca. Strijelac je bio Razvan Marin.

Torinski klub završio je utakmicu s 10 igrača na terenu jer je u 89. minuti drugi žuti karton dobio Francisco Conceicao zbog simuliranja.

Obert zapucao u stativu

Već tada se momčad sa Sardinije otvorila i tražila preokret, no kada je Juve ostao s desetoricom krenula je potpuna ofenziva. Gosti su dali sve u napad i šansu za veliku senzaciju imao je Adam Obert, koji je unutar šesnaesterca u 96. minuti gađao donji desni kut, ali Di Gregoriju je pomogla stativa.

Inače, bio je ovo prvi gol koji je Juve primio ove sezone u Serie A, a s remijem ostaje na trećem mjestu. 

Juventus je na ljestvici treći s 13 bodova, a Cagliari 15. mjestu sa šest bodova.

>> VIDEO: JUVENTUS - CAGLIARI 1-1

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare