To je to što me zanima!

VIDEO Joška Gvardiola u New Yorku dočekala obožavateljica u dresu hrvatske reprezentacije

Branič "vatrenih" većinu je odmora proveo na hrvatskoj obali, a pripreme Manchester Cityja održavaju se u SAD-u. "Građani" brane trofej Premier lige iz prošle sezone
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (22) nalazi se u SAD-u na pripremama s Manchester Cityjem, ali ni tamo ne može pobjeći od obožavateljica. Jedna od njih dočekala ga je s njegovim dresom iz reprezentacije i zatražila sliku i potpis, na što je nasmijani Joško odmah pristao. Manchester City simpatičnu je situaciju objavio na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Manchester City (@mancity)

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gvardiol je nakon nastupa s Hrvatskom na Europskom prvenstvu boravio na Viru, gdje je gostovanju na nastupu bosanskohercegovačkog folk izvođača Osmana Hadžića u jednom noćnom klubu. Nakon toga je s prijateljima odmarao u Novigradu kod Zadra i uslikao se s portugalskim dresom brojem 16. 

U Novigradu je uživao i u morskim radostima, ali odmor uoči sezone je gotov i sad se hrvatski branič priprema za novu. Manchester City je prošle sezone osvojio Premier ligu, a Gvardiol je u svim natjecanjima odigrao 42 utakmice i zabio pet golova, uz tri asistencije. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • epaor 27.07.2024.

    ovaj video se može skinuti sa besplatnim app pure browser

  • pegla4 26.07.2024.

    Nije ona njegov đir 😏

  • @sve_je_laž 26.07.2024.

    Potpiso bi joj se ja i sprijeda i straga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare