To je to što me zanima!

VIDEO Jokićev brat odalamio je čovjeka na utakmici. Uhitili ga

Žrtva napada najprije nije htjela tužiti starijeg brata Nikole Jokića Strahinju zbog straha, ali se predomislio. Jokić je optužen za napad trećeg stupnja...
Vidi originalni članak

Brata srpskog košarkaša Nikole Jokića (29), Strahinju, uhitili su i optužili za napad koji se dogodio na utakmici Denver Nuggetsa i Los Angeles Lakersa krajem travnja. Udario je čovjeka u lice, što se vidi i na snimci koja se pojavila, a Strahinja Jokić je optužen za napad trećeg stupnja, zbog čega se morao pojaviti pred sudom.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadnuti muškarac rekao je policiji da je dobio udarac šakom u lice, čemu on nije dao povoda. Završio je s posjekotinama i modricama oko oka, a policija je prema tetovažama utvrdila da je napadač stariji brat Nikole Jokića. 

Najprije žrtva napada nije htjela tužiti Strahinju jer se bojao za sigurnost obitelji, ali u svibnju je promijenio odluku. S druge strane, Strahinja se branio tvrdnjom da je branio starijeg čovjeka kojeg dugo poznaje i da nije učinio ništa loše. 

ODABRAO NOVI KLUB Dario Šarić pridružuje se Nikoli Jokiću u Denver Nuggetsima!

Inače, u tom su dvoboju Nuggetsi okrenuli 20 razlike protiv Lakersa i pobijedili 101-99, uz 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija Nikole Jokića. Da nije bilo incidenta, bila bi to savršena večer za Jokiće. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bembula 25.07.2024.

    nije mi jasno kako amerika toleriše te srbske nasilnike.

  • Mladenović 25.07.2024.

    Dobio udarac u lice bez ikakvog povoda, a onda nije htio da ga tuži jer se bojao za familiju. Koja šuplja izjava, nagovorili ga da dobije lovu.

  • nenno77 25.07.2024.

    drugačije nije ni odgojen

Komentiraj...
Vidi sve komentare