To je to što me zanima!

VIDEO Jeličić pitao Samovojsku koji je sastav europskog prvaka 1988. Njegova reakcija je hit

Bivši igrač Dinama i Hajduka vratio se na javnu televiziju komentirati veliko natjecanje, a pred kamerama je odmah testirao pamćenje živuće nogometne enciklopedije
Vidi originalni članak

Hrvatska televizija najavila je praćenje ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Njemačkoj uvodnom studijskom emisijom iz zagrebačkog Prisavlja. Gosti voditeljskog dvojca Ivana Doriana Molnara i Vikija Ivanovića bili su bivši reprezentativac Joško Jeličić (53) i sportski novinar Anton Samovojska (73).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jeličić, kojega nije bilo na TV ekranima od studijskog praćenja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022., priznao je da je malo zahrđao i da je već imao kupljene ulaznice za utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlinu, ali da je to ovim angažmanom to propalo. A onda je testirao kolegu:

- Da vidim je li mi još u struji ili nije. Vojska... Nizozemska '88., europski prvak. Koji je sastav bio - pitao je Jeličić.

- Sastav? Pa to je lagano. Na vratima Van Breukelen, bekovski par bili su Van Tiggelen i Van Aerle, half linija su bili Rijkaard, Ronald Koeman, Wouters. I napadačka petorka, u to su doba još bile napadačke petorke, Vanenburg na desnom krilu, Erwin Koeman desna spojka, veliki Marco van Basten na centarforu, Ruud Gullit, fenomenalac na broju 10. I na broju 11 je bio mlađi brat onoga glasovitog Gerrieja Mührena, koji je igrao centarfora u Ajaxu i nizozemskoj reprezentaciji, Arnold Mühren - ispalio je Samovojska.

- Možemo dalje - mirno je odgovorio Jeličić.

- Znači, u redu je, sve podmazano, sve radi - dobacio je Viki Ivanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatska radiotelevizija (@hrvatska_radiotelevizija)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lucky edy 14.06.2024.

    Jeličič,fudbalski znalac.ajme meni nije mi dobro!

  • TheKop10 14.06.2024.

    Ovaj Jeličić si umislio da je duhovit, a stvarno je prejadan!

  • Matek podravec u Irskoj 13.06.2024.

    Likovi su postali antipaticni !

Komentiraj...
Vidi sve komentare