To je to što me zanima!

VIDEO Jeličić 'bocnuo' Jakirovića pitanjem na talijanskom. Evo kako je reagirao trener Dinama

DINAMO - HAJDUK 0-1 Nakon što su Valentina Miletić i Joško Jeličić preveli izjave Gennara Gattusa, Jeličić je u šaljivom tonu nastavio s talijanskim jezikom i prema Jakiru, što je izazvalo neugodnu situaciju
Vidi originalni članak

Hajduk je pobijedio Dinamo 1-0 na Maksimiru u derbiju 6. kola HNL-a, a nakon utakmice došlo je do jedne neugodne situacije u studiju MAX Sporta. Naime, izjave trenera Splićana Gennara Gattusa prevodili su Valentina Miletić i Joško Jeličić, a potom je red došao na trenera poražene momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što se Talijan pozdravio sa svima i otišao, stigao je trener "modrih" Sergej Jakirović, a Joško Jeličić na talijanskom ga je upitao "oprostite gospodine", što Jakirović prvo nije čuo i rekao je "molim". Jeličić je ponovio izrečeno, ali Jakirović je taj pokušaj humora izignorirao. 

U 6. kolu još igraju Istra i Lokomotiva (subota 17.30), Gorica - Rijeka (subota u 20), Osijek i Slaven Belupo (nedjelja 17.30), te Šibenik i Varaždin (nedjelja 20.00). Hajduk je vodeća momčad prvenstva s 14 bodova, drugi je Dinamo s 13, a Rijeka je treća s 11 i utakmicom manje u odnosu na vodeći dvojac. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mali moj 14.09.2024.

    Ispao malo glup al šta ćeš, klauni uvijek nekad tako ispadnu

  • ČA1 14.09.2024.

    Jeličiću nisi zanimljiv!

  • gula2024 14.09.2024.

    Na tekmi je Dinamo imao nekoliko prilika za gol. Od toga, da je pao samo jedan pogodak i uz istu igru , igrači i trener bili bi komentarima dizani u nebesa. Ovako je ista ta igra, igrači i trener za navijače šit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare