To je to što me zanima!

VIDEO Ivan Martinović primio je brutalan udarac u prvoj minuti debija pa zabio deset komada!

RN Löwen je pobijedio Kiel 32-27, a osim Martinovićevih 10 golova sjajnu večer je imao i Dominik Kuzmanović koji je s 19 obrana vodio Gummersbach do prve pobjede u Hannoveru nakon 10 godina
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Martinović (26) odigrao je odličnu utakmicu protiv Kiela u debiju za Rhein-Neckar Löwen i zabio 10 golova u prvom kolu Bundeslige protiv Kiela. Isto tako, u jednom trenutku je pretrpio oštar start njemačkog igrača Patricka Wienceka (35) koji je u 45. sekundi utakmice dobio direktan crveni karton. 

RN Löwen je pobijedio Kiel 32-27, a osim Martinovićevih 10 golova nastupio je i Domagoj Duvnjak i zabio dva, ali za poraženu momčad.

Martinović je prošle dvije sezone igrao odlično u Melsungenu, a prije toga je nastupao za Hannover-Burgdorf, Gummersbach i Fivers Margareten

TEŠKI DANI Ugasit će rukomet u BiH zbog duga hrvatskom treneru?!

Uz Martinovića, fantastičnu večer u Bundesligi imao je i golman Dominik Kuzmanović (22) koji je s Gummersbachom pobijedio u Hannoveru (32-28) prvi put nakon 10 godina! Hrvatski golman obranio je 19 lopti, uz sjajnih 42 posto i bio jedan od junaka svoje momčadi.

KARABATIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA S Francuzima nam gasio snove, optužili ga za namještanje, a Karabatić je otišao kao najveći

- Bila je to intenzivna utakmica, morali smo dati sve protiv Hannovera. Naš vratar Kuzmanović obranio je puno udaraca izvana, isto tako i zicera, on je bio naš ‘match winner‘ - rekao je nakon utakmice rukometaš Gummersbacha Julian Köster.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eros1 06.09.2024.

    rukomet vec duze vremena postao je kao ragbi 

Komentiraj...
Vidi sve komentare