To je to što me zanima!

VIDEO Igrač HSV-a posvetio gol suspendiranom Vuškoviću, navijači mu skandirali prezime!

Mario Vušković suspendiran je na četiri godine zbog korištenja dopinga, a suigrač iz HSV-a posvetio mu je gol nekoliko dana nakon što je odbijena žalba hrvatskom nogometašu
Vidi originalni članak

Nogometaši HSV-a došli su do druge pobjede u sezoni u četvrtom kolu 2. Bundeslige, a ovo je prva utakmica otkako je hrvatskom igraču Mariju Vuškoviću (22) odbijena žalba. Hrvat je suspendiran na četiri godine, što znači kako se još dvije godine neće vratiti na nogometni travnjak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije samog dvoboja, na razglasu HSV-ova stadiona spiker je povikao "Marioo", a navijači spremno odgovorili "Vuškoviić" u znak podrške hrvatskom braniču. 

VIDEO reakcije navijača pogledajte OVDJE

HSV je pobijedio Munster 4-1, a suigrač Robert Glatzel sjetio ga se u sedmoj minuti kada je zabio vodeći gol HSV-a. Glatzel je najprije rukama gestikulirao broj 44, kojeg nosi Vušković, a zatim je podigao njegov dres u znak podrške.

Glatzel je zabio još jedan gol u pobjedi, onaj za 3-0 u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela. Mrežu su zatresli još Elfadli i Heyer, dok je poraz gostiju ublažio Paetow.

Video možete vidjeti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • axl44 31.08.2024.

    dosadni ste s tim tovarom koji nikoga ne zanima

  • Kujco 31.08.2024.

    vrime je

  • RedDoor 31.08.2024.

    Lijepa gesta. Potpora momku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare