To je to što me zanima!

VIDEO I Vuškovićev klub našalio se na Dinamov račun nakon teškog poraza od Bayerna...

HSV je od Bayerna izgubio 9-2 30. ožujka 2013. godine tako da su se s osjećajem tako velikog poraza mogli poistovjetiti s Dinamom koji ga je doživio u utorak u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Dinamo je u prvom kolu novog formata Lige prvaka doživio poniženje na Allianz Areni protiv Bayerna, izgubivši 9-2. Ova uvjerljiva pobjeda postala je najveća u povijesti najelitnijeg klupskog natjecanja, što je izazvalo salve sprdnje na račun "modrih" na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan nakon utakmice, njemački drugoligaš HSV odlučio se našaliti na Dinamov, ali i svoj račun. U kratkom videu na službenom TikTok kanalu, nekadašnji prvoligaš HSV podsjetio je na svoju katastrofalnu utakmicu protiv Bayerna u Bundesligi prije 11 godina, kada su također izgubili 9-2.

@hsv_official I feel you bro @Dinamo Zagreb 🫠🫠🫠 #nurderHSV #cl #ChampionsLeague ♬ Originalton - hsv_official

Na poluvremenu utakmice, koja se odigrala u proljeće 2013., Bavarci su vodili 5-0. Tada su za Bayern zabijali Pizarro (4), Robben (2), Shaqiri, Schweinsteiger i Ribery. U opisu videa HSV je napisao: "Suosjećamo, braćo" označivši hrvatskog prvaka. HSV je ispao iz Bundeslige 2018. godine i od tada se ne uspijeva vratiti u elitno društvo njemačkog nogometa. U međuvremenu, očekuje povratak hrvatskog nogometaša Marija Vuškovića kojem su produžili suspenziju zbog dopinga još dvije godine, ali ga čeka novi ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Realan2024 19.09.2024.

    ovi su ko i Hajduk ,neće sto godina vidjeti i igrati europu pa čak ni neka druga natjecanja Al sprdati se znaju

  • kakdjfojr 19.09.2024.

    9+2

  • lucky edy 19.09.2024.

    Poanta je ne se sprdati sa drugima ako izgube od slabijeg

Komentiraj...
Vidi sve komentare