To je to što me zanima!

VIDEO Hrvatski golman debitirao u Bundesligi pa pobijedio na festivalu piva

Nediljko Labrović odlično se snašao u novoj sredini u Augsburgu, a navijače nije pridobio samo obrana na terenu, veći i aktivnostima van terena
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Nediljko Labrović (24) riješio je pitanje svoje budućnosti prije Eura te je iz Rijeke prešao u njemački bundesligaški klub Augsburg. Momčad s Kvarnera dobila je 2,5 milijuna eura odštete, a Labrović se brzo nametnuo u novoj sredini te je već u prvom kolu nove sezone debitirao.

Augsburg je odigrao 2-2 s Werderom, a Labrović je odmah pokazao zašto ga je njemački klub doveo. U 74. minuti Marvin Ducksch sjurio se sam prema golu, no Labrović je ostao miran, obranio udarac i sačuvao momčad od poraza. 

>> SJAJNA OBRANA LABROVIĆA PROTIV WERDERA

Samo dan kasnije, novi vratar Augsburga ponovno je oduševio navijače, ali ovaj put njegova izvedba nije imala veze s nogometom. Labrović je sa suigračima posjetio mali lokalni festival piva u Augsburgu, a kao najveće zvijezde kluba imali su čast prvi se natjecati u zanimljivoj igri s pivom.

Cilj igre bio je po stolu gurnuti kriglu piva što dalje, a da se pritom ne prevrne, kako bi se osvojio maksimalan broj bodova. U tome je najbolji bio upravo golman "vatrenih", kojega su okupljeni s oduševljenjem bodrili.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare