To je to što me zanima!

VIDEO Hrvat se mogao samo diviti. Pogledajte Messijevu majstoriju za 841. gol u karijeri

Kristijan Kahlina skupio je sedam obrana u remiju Charlottea protiv Inter Miamija, ali bio je nemoćan u trenutku kada je Messi odlučio izvaditi malo magije iz svog repertoara
Vidi originalni članak

Leo Messi (37) je prošlog ljeta otišao u Inter Miami gdje godišnje zarađuje 100 milijuna eura. To je novac kojeg je mogao dobiti i u Europi, ali zasitio se stresa, pritiska i pozornosti kojeg donosi vrhunski europski nogomet pa se odlučio pod stare dane skrasiti u SAD-u, igrati uz manji napor i živjeti svoj američki san.

U njegovim omalenim nogama krije se još pozamašna količina nogometne magije koju bi još barem nekoliko godina mogao posipati europskih travnjacima, ali u 36. godini života odlučio se maknuti sa svjetla pozornice vrhunskog nogometa i glavnu ulogu prepustiti drugima. No, i dalje svi pričaju o njemu i njegovim maestralnim potezima.

Inter Miami drži prvo mjesto u Istočnoj konferenciji i već je osigurao doigravanje nakon što prošle godine nisu uspjeli. Štoviše, ove godine su i jedni od najvećih favorita za naslov, upravo zahvaljujući Messiju koji je u 16 utakmica skupio nevjerojatnih 15 golova i 15 asistencija. 

Njegova momčad je noćas remizirala protiv Charlottea (1-1) i naravno, utakmicu je obilježio sjajni Argentinac koji je zabio majstorski gol u 67. minuti, što mu je bio čak 841. u karijeri!

Gosti su napravili kardinalnu pogrešku. Ostavili su ga samog na rubu šesnaesterca. Neometano je primio loptu, cimnuo protivnika pa ljevicom kriruški precizno pogodio donji lijevi kut. 

Video pogledajte OVDJE 

Hrvatski golman Kristijan Kahlina odigrao je sjajnu utakmicu, imali je sedam obrana, ali ovaj put je bio nemoćan. Mogao se samo diviti magiji argentinskog čarobnjaka. 

Charlotte je vodio od 57. minute golom Swiderskog, a iako je ostao bez trijumfa, jako je blizu plasmana u doigravanje. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • putoholicar 29.09.2024.

    najbolji od najboljih.nikad vise takvog igraca.

  • Nogalo1234 29.09.2024.

    Zamisli igraš protiv Messija i pustiš ga nesmetano da seta 20m od gola...

Komentiraj...
Vidi sve komentare