To je to što me zanima!

VIDEO Hezonja poludio na suca na prijateljskoj utakmici! Dobio isključenje, jedva su ga odvukli

Zbog prigovora je Hezonja dobio tehničku, ali tu nije bio kraj. Nastavio je protestirati i unio se sucu u lice, nakon čega ovaj više nije imao izbora
Vidi originalni članak

Aktualni europski doprvaci, košarkaši Real Madrida, odigrali su sjajnu prijateljsku utakmicu protiv Monaca u pripremama za nadolazeću sezonu. Utakmica je završila 77-75, a pitanje pobjednika riješeno je u posljednjim sekundama utakmice. Tada na parketu nije bilo hrvatskog reprezentativca Marija Hezonje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hezonja je izgubio živce tijekom posljednje četvrtine. Hrvatski košarkaš zaletio se prema košu, ali je promašio polaganje. Hezonja se žalio sucu jer je smatrao kako je bio pod prekršajem.

Zbog prigovora je dobio tehničku, ali tu nije bio kraj. Nastavio je protestirati i unio se sucu u lice, nakon čega ovaj više nije imao izbora nego isključiti Hezonju iz natjecateljski nevažne utakmice. Hezonjino isključenje pogledajte OVDJE.

Real je, inače, do pobjede stigao u posljednjem napadu utakmice. Gabriel Deck je teatralno u padu zabio koš za pobjedu "kraljevskog kluba" od 77-75.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ante.123 12.09.2024.

    promašija je čisti koš.. Bolje da šuti krkan.

  • komentator/Luka 11.09.2024.

    po naslovu je svršio na suca

Komentiraj...
Vidi sve komentare