To je to što me zanima!

VIDEO Mađioničarski šou Luke Modrića u Madridu: Hat-trick asistencija u samo 30 minuta

Prvo je u 13. minuti prekrasno uposlio Mendyja sa svoje polovice nakon čega je 20-ak minuta kasnije poslužio 'sina' Rodryga praktički na gol crti. Potom je u 45. odigrao dupli pas sa nepogrješivim Viniciusom
Vidi originalni članak

Ne smiješ ispasti iz natjecateljskog ritma ako igraš Ligu prvaka, rekao je Carlo Ancelotti uoči utakmice 36. kola La Lige između Reala i Levantea, rezultatski sasvim nebitne za Kraljeve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I krenuo sa najjačim snagama! Doduše, na klupi su ostali Militao i Kroos, Carvajal i Alaba su ozlijeđeni, no zato su se na travnjaku našli Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr. pa i naš Luka Modrić!

'Kraljevska desetka' danas je itekako inspirirana. Real je na poluvremenu imao 4-0, a Modrić 'hat-trick' asistencija! Ancelottijeva momčad u konačnici je svladala Levante s 6-0. 

VESELO NA TRENINGU Uči od najboljeg: Modrić opet spektakularno zabio vanjskom. Suigrač ga je pokušao kopirati

Prvo je u 13. minuti prekrasno uposlio Ferlanda Mendyja sa svoje polovice nakon čega je 20-ak minuta kasnije poslužio 'sina' Rodryga praktički na gol crti. Potom je u posljednjoj minuti regularnog dijela odigrao dupli pas sa Viniciusom koji je bio nepogrješiv. U međuvremenu je Benzema zabio na asistenciju Viniciusa i tako se izjednačio (323) s Raulom na drugom mjesto vječnih strijelaca Reala. 

 

Prvu asistenciju Modrića pogledajte ovdje 

Drugu asistenciju Modrića pogledajte ovdje

Treću asistenciju Modrića pogledajte ovdje

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Kabanica_1 14.05.2022.

    Majstor

  • Air Pajo 13.05.2022.

    Car.Sa takvom lakoćom igra,da je to prestrašno.

  • Znam tko si 13.05.2022.

    Ove sezone dva Hrvata imaju hattrick asistencija u Ligi petica. Modric & Majer! 💪🏼🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare