To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiolov suigrač jedva stajao na nogama od alkohola. Teturao je okružen djevojkama

Jack Grealish je snimljen kako tetura u društvu prijatelja u Dubaiju, gdje se nalazi na odmoru nakon što ga je Gareth Southgate izostavio s konačnog popisa reprezentativaca
Vidi originalni članak

Jack Grealish (28) nije se našao na popisu 26 nogometaša koje Gareth Southgate (53) vodi u Njemačku na Europsko prvenstvo. Najskuplje pojačanje u povijesti Manchester Cityja očito nije dobro prihvatilo takvu odluku pa se zaputio na odmor u Dubai gdje se odlučio opustiti, možda i previše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanski The Sun objavio je snimku Grealisha na kojoj se vidi kako zvijezda tetura prema izlazu hotela dok ga pridržavaju prijatelji, a u njegovoj pratnji nalazi se i nekoliko djevojaka. Oko 18:30 u ponedjeljak, izlazeći iz zgrade hotela, Grealish i njegovi prijatelji snimljeni su kako se ukrcavaju na kolica koja su ih odvezla prema baru na plaži resorta.

PROBLEMI NA OTOKU Englezi očajni, izbornik se brani: 'Igrači su zabrinuti, ali znamo što moramo napraviti za Srbiju'

- Bilo je šokantno vidjeti Jacka tako pijanog u 18:30, ali nakon svega što je prošao, možda je i zaslužio da se malo opusti. On i njegova svita parkirali su se ispred ulaza u hotel u crnom karavanu, a zatim projurili kroz predvorje prema baru na plaži - rekao je jedan od prisutnih gostiju hotela.

- Izgledalo je kao da je grupa već dobrano popila. Ako ništa drugo, barem je imao prijatelje oko sebe. Ova epizoda nije nimalo umanjila njegovu reputaciju ‘party boya‘, ali bilo je vrlo teško ne sažaliti se nad njim - dodao je izvor za Sun.

Grealish je izgledao izgubljeno, dok s njim nije bila i partnerica Sasha Attwood (27), za razliku od četiri djevojke koje su bile oskudno odjevene te su slavnom nogometašu i njegovim prijateljima pravile društvo.

UPOZORILI SVOJE NAVIJAČE Englezi u panici zbog srpskih huligana na Euru: 'Tuku policiju, vole Putina i svugdje rade kaos'

- Izgleda da je Grealisha jako pogodilo odbijanje Garetha Southgatea - potvrdio je jedan od svjedoka.

Igrač Manchester Cityja poznat je kao netko tko voli lude provode. Žestoko je partijao prošle sezone nakon osvajanja Lige prvaka, tada je to bilo od sreće, a ovog puta to nije slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PrinceVegeta 12.06.2024.

    I di je snimka?

  • the.king 11.06.2024.

    nije ni cudno sto si je dobar sa nasima u Cityu kad je najnormalniji

  • Kapo 11.06.2024.

    Jeste sigurni da su te 4 “djevojke” ili da nisu mozda influrocentice ili kako se vec zove taj “zanat” 😜 Neka uziva covjek,jednom je mlad..

Komentiraj...
Vidi sve komentare