To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiola kritizirali zbog greške kod gola: 'Kao školarac'

Joško je u napadačkom segmentu odradio vrlo dobar posao, ali je mogao puno bolje reagirati kod drugog gola njemačke momčadi...
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol asistirao je u pobjedi Manchester Cityja nad njegovim bivšim klubom, Leipzigom, u 5. kolu Lige prvaka.

Stoper "građana" u 70. je minuti krasnom loptom pronašao Phila Fodena koji je zabio za izjednačenje, prije negoli je asistirao Alvarezu za potpuni preokret na Etihadu.

VELIKA POBJEDA VIDEO Gvardiol krasno asistirao u stilu Xavija u preokretu Cityja

Gvardiol odličan u napadu

Joško je u napadačkom segmentu odradio vrlo dobar posao, imao je 95 posto točnih dodavanja (112/118), oba puta je pronašao metu dugim loptama (2/2) te imao dva ključna dodavanja, no navijači smatraju da je morao puno bolje reagirati kod drugog gola njemačke momčadi.

Kritike na račun Gvardiola

Doduše, Dias je taj kojemu je pobjegao Lois Openda, no Joško se stigao vratiti u obranu, ali ga je Belgijac okrenuo kao na vrtuljku i zatresao mrežu.

POGLEDAJTE GOL U Bruggeu je sjedio Brodiću na klupi, sad 'bušio' City: Openda zeznuo i Joška, zabio dva gola

"Moramo početi pričati o Gvardiolovoj obrani. Dečko nije baš dobar.", "Užasna reakcija. Kao da ih više nitko ne uči kako se brani u situacijama 1 na 1". "Znam da je Openda kontrolirao situaciju, ali što je to Gvardiol radio? Školarac. Pa, ne možeš pustiti napadača da ti puca s jačom nogom", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE:

Neki tvrde da bi Pep Guardiola na njegovoj poziciji trebao preferirati Akea, dok drugi kažu da se Gvardiol zasad nije dobro povezao s Grealishom, no da je to izgledalo puno bolje i opasnije s Dokuom i nakon što je Foden prešao na lijevu stranu.

Kako god, teško je očekivati od tako mladog stopera da će baš svaku utakmicu odraditi na najvišoj razini, no da bi bio najbolji mora težiti perfekciji. I upravo je zato došao u Manchester City kod Pepa Guardiole.

OSIGURALI EUROPSKO PROLJEĆE Hrvati preuzeli Šahtar i izveli čudo u Europi: 'Jedna stvar mi je oduvijek ostala u glavi...'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • becks20 29.11.2023.

    gledam jučer tekmu i kod gola mi prođe kroz glavu kak će opet naši novinari za gol okrivit Joška. a pojma nemaju da kao prvo on trči sa suprotne strane terena da spriječi greške Akanjija pa i Diasa, u punom sprintu i tad je napadaču dovoljan samo jedan lagani zamah nogom kojim bi ispao doslovno svaki stoper koji je ikad zaigrao nogomet. Jednostavan zakon fizike i inercije, je li, al najlakše je reći Joško je kriv. fuj novinari! 🤮

  • stipe1950 29.11.2023.

    Pa i nisu u krivu

  • mentalist1 29.11.2023.

    Odlicno igra josko, najbolji igrac utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare