To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiol pao na foru: Evo kako mu je zvijezda Arsenala 'prodala tunel' i postala hit

Joško je nakon malonogometnog poteza Arsenalova igrača završio na podu, a cijela situacija izazvala je opće oduševljenje navijača. Dogodi se i najboljima, u narodu bi se reklo "poslao ga po ćevape"
Vidi originalni članak

Peto kolo Premier lige ponudilo je veliki okršaj Manchester Cityja i Arsenala (2-2). Puno uzbuđenja, dobrih poteza i golova dalo se vidjeti u derbiju u kojem su 'topnici' s igračem manje vodili do 98. minute. 'Građani' su se izvukli u samoj završnici spretnim golom Stonesa iz gužve.

Mikel Arteta nije uspio doći do svoje druge pobjede nad učiteljem Pepom Guardiolom premda je bio blizu. Pa je City ostao vodeći na tablici s dva boda ispred Arsenala na četvrtom mjestu. Liverpool je drugi i zaostaje jedan bod za liderom.

Veliki derbi igrala su oba hrvatska reprezentativca, Mateo Kovačić ušao je u 21. minuti nakon ozljede Rodrija, a Joško Gvardiol odigrao je cijeli susret.

Gvardiol je pružio još jednu sjajnu izvedbu, no mora se tu i tamo dogoditi da obrambeni igrač padne na foru. Jurrien Timber, bočni Arsenala, "prodao mu je tunel" i provukao loptu kroz noge, a bio je to potez koji je odmah završio na mnogim društvenim mrežama i postao predmet interesa brojnih navijača.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 49

  • magicmushrooms 23.09.2024.

    Gvardiol je nula od čovjeka biti ko fol najjači i još k tome ponosan da je pravila i svijeta zbog svojih financijskih mlverzacija ne na bi igrao non league vec ne bi ni postojao ali zato su tu drugi engleski klubovi nad kojima se trenira strogoća MCFC se ni ne dira kao da je božica Kali a ne nogometni klub,odvratno,licemjerno i nepravedno

  • HR SLO SRB CG MKD BIH 23.09.2024.

    Bacio se Joško na tlo da sakrije bruku...sramota

  • Semloni 23.09.2024.

    Gvardiol jači od cijelog hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare