To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiol krivac za gol Uniteda, navijači ljuti: Smiješan potez, o čemu je razmišljao?!

Joško Gvardiol je u posljednjih mjesec i pol, dva zaista zadužio navijače Cityja jer predstave koje je pružao bile su na razini samog vrha svjetskog nogometa. I najboljima se dogodi pokoja greška
Vidi originalni članak

Manchester City i Manchester United (1-2) odmjerili su snage u finalu FA kupa. Bio je to "gradski", manchesterski derbi usred Londona na Wembleyju u kojem je United itekako iznenadio gradskog rivala pa na poluvremenu imao velikih 2-0. City je do kraja tek ublažio poraz, a United je proslavio novi naslov u FA kupu. Jedan od golova 'crvenih vragova' pao je nakon pogreške Joška Gvardiola, koji je vraćao loptu svojem golmanu Ortegi, no potez je ispao sjajna asistencija za Garnacha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gvardiol je u posljednjih mjesec i pol, dva zaista zadužio navijače Cityja jer partije koje je pružao bile su na razini samog vrha svjetskog nogometa. I najboljima se dogodi pokoja greška pa su i navijači podijeljenog mišljenja oko pogreške kod vodećeg gola Uniteda.

'Gvardiol, najbolji asistent'

- Joško Gvardiol, najbolji asistent - ironično je napisao jedan navijač dok je drugi dodao:

- Ne znam uopće o čemu je Gvardiol razmišljao kada je tako glavom vraćao loptu, u takvoj situaciji. Vrlo smiješna reakcija u situaciji u kojoj znaš da će golman istrčati s gola.

Neki su na Joškovoj strani bez obzira na skrivljeni pogodak.

- Svima se može dogoditi, Joško je dobar momak i još bolji igrač.

John Stones nesiguran

A jedan se i našalio.

- Garnacho je zabio prije Gvardiola! Je li moguće?

Ipak, velik broj se slaže da je Cityjevoj lošijoj igri u obrani kumovao povratak Johna Stonesa u prvi sastav. Engleski stoper dobar dio sezone nije u udarnom sastavu 'građana' već je u drugom planu. Ovo mu je prvi nastup nakon što je tri ligaška kola proveo na klupi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Lucky_7 25.05.2024.

    Više je golman kriv jer je izasao van 16m nego Gvardiol...

  • TheKop10 25.05.2024.

    Ajde smeća engleska ne serite! 3 engleska igrača su nastupila u današnjoj tekmi (niti jedan iz škole City-a) ! Gvardiolu kleknite i zahvalite da igra u toj umjetnoj smijuriji od kluba!

  • danijel23 25.05.2024.

    podbacaj najprije svih 4 u napadu , ake odigrao kriminal, gvardiol cak i solidno odradio....a krivac guardiola, znao je da je osvojio prvenstvo i igracu ispražnjeni, trebao zamijeniti barem 8 igraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare