To je to što me zanima!

VIDEO Gvardiol i Kova oduševili na prijateljskoj utakmici. Mateo uništio Barcelonu ovim potezom

Hrvatski reprezentativci Mateo Kovačić i Joško Gvardiol asistirali su za golove Cityja u prijateljskoj utakmici protiv Barcelone, koja je slavila nakon izvođenja penala. Za City je to treći poraz u tri pripremne utakmice!
Vidi originalni članak

Zbog lošeg vremena u američkom gradu Orlandu prijateljska utakmica između Manchester Cityja i Barcelone odgođena je za jedan sat i 20 minuta. Srećom, vremenski uvjeti smirili su se nakon nekog vremena, a onda su do izražaja došle majstorije na terenu. Na kraju je Barcelona izašla sa stadiona kao pobjednik utakmice nakon raspucavanja jedanaesteraca, u kojim je katalonski klub slavio 4-2 nakon 2-2 u regularnom vremenu.

Za City je ovo bila već treća pripremna utakmica, dok je Barcelona odigrala svoju prvu utakmicu pod palicom novog trenera, njemačkog stručnjaka Hansija Flicka. Hrvatski reprezentativci, Mateo Kovačić (30) i Joško Gvardiol (22), igrali su od prve minute za 'građane', a obojica su oduševili na utakmici sjajnim utakmicama.

Naprije je briljirao Joško, koji je u 39. minuti sjajnim dodavanjem pronašao Nica O'Reillyja, koji je zatresao mrežu i poravnao utakmicu na 1-1 nakon gola Pau Victora. Pablo Torres vratio je Barcelonu u vodstvo u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena, a onda je na scenu stupio Kovačić.

Asistenciju Gvardiola pogledajte OVDJE.

OD FANOVA SE NE MOŽE POBJEĆI VIDEO Joška Gvardiola u New Yorku dočekala obožavateljica u dresu hrvatske reprezentacije OVO JE VRUĆE FOTO/VIDEO Skoči, Joško, skoči! 'Vatreni' pokazao isklesano tijelo i zaludio obožavateljice

Kova je primio loptu kod vlastitog šesnaesterca, a onda je 'upalio motore', prešao čak četvoricu igrača, pa zatim još trojicu izbacio dodavanjem iza zadnje linije. Jack Grealish samo je završio posao.

Kovačićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

City iduću pripremnu utakmicu igra 3. kolovoza protiv Chelseaja, dok će Barcelona 4. kolovoza igrati El Clasico s Real Madridom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Space Burek 31.07.2024.

    Barcelonini klinci su odigrali odlično, Flick počeo sa 0 igrača iz prve postave a tek su pred kraj ušli Lewa i Balde. A City je počeo sa Kovom, Gvardiolom, Grealishem i Haalandom. Barci je ovo prva pripremna utakmica a Cityu treća tako da sam očekivao laganu pobjedu Citya pogotovo kada sam vidio kapetana Lengleta.

  • pipolino 31.07.2024.

    Samo za podsjetnik: To su igrači, koje je odgojio i stvorio najveći klub Hrvata, Dinamo, kojemu ne treba u nazivu prefiks Hrvatski, jer je to od uvijek bio.

  • imaš alfa,beta,gama... 31.07.2024.

    Uništio,a ovi ih dobili,niš ne kužim sad,ajd da je uništio pod znakovima navoda,al ovak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare