To je to što me zanima!

VIDEO Gdje ćeš na mokru travu, Logane? Amerikanac se razbio u Nizozemskoj, 'skupljali' su bolid

Sargeantov se bolid okrenulo nakon pogreške na treningu F1 te se odsklizao u ogradu, a od siline udarca ostao je bez jedne gume te mu se zapalio bolid. Odmah je javio na timski radio kako je s njim sve u redu
Vidi originalni članak

Nije mu prvi put ove sezone, doduše nije ni drugi, ni treći, a američki vozač Logan Sargeant (23) je na trećem treningu Formule 1 u nizozemskom Zandvoortu malo promašio trkaću putanju i završio u zidu. Da su uvjeti bili suhi, to se vjerojatno ne bi dogodilo, ali po kiši je prednjom desnom gumom prešao preko trave u zavoju i napravio 'totalku' na bolidu. 

Okrenulo ga je nakon greške te se odsklizao u ogradu, a od siline udarca ostao je bez jedne gume te mu se pri tome mu se i zapalio bolid. On je odmah javio na timski radio kako je s njim sve u redu, ali gotovo je sigurno da se neće moći natjecati u kvalifikacijama. Video nesreće možete pogledati OVDJE.

Značilo je to i praktički kraj trećeg treninga za sve jer su nakon čišćenja staze odvozili tek jedan krug za zagrijavanje i jedan 'brzi' krug. Kvalifikacije su na rasporedu od 15 sati, a tamo gotovo sigurno nećemo gledati Sargeanta. Utrka je na rasporedu u nedjelju, 25. kolovoza, također od 15 sati. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RREAL MADRID 24.08.2024.

    Da nije Amerikanac još bi ga na kraju prošle sezone Williams otpustio. Ne znam gdje Williams nalazi ovakve loše vozače, još kad se sjetim Latifija, tu su negdje on i Sargent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare