To je to što me zanima!

VIDEO Hrgović 700 grama teži od Duboisa uoči borbe karijere! 'Idemo na posao, razbit ću ga'

Idemo se prihvatiti posla, poručio je Filip Hrgović koji je uvjeren u pobjedu protiv Daniela Duboisa u borbi za privremeni pojas IBF-ovog prvaka. 'El Animal' je nešto teži u odnosu na Duboisa uoči borbe
Vidi originalni članak

Filip Hrgovića (31, 17-0-0) vraća se u ring u subotu u najvećoj borbi u karijeri protiv Britanca Daniela Duboisa (26, 20-2-0) za IBF-ov pojas privremenog svjetskog prvaka. U petak je 'El Animal' odradio vaganje i posljednje sučeljavanje prije borbe, a hrvatski je boksač nešto teži u odnosu na protivnika uoči borbe.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrgović ima 112,2 kilograma, a Dubois 111,5 kilograma. Jedan od njih dvojice mogao bi dobiti i "pravi" pojas ako IBF odluči oduzeti titulu Usiku.

- Idemo se prihvatiti posla. Vidjet ćemo sutra. Vjerujem da ću ga razbiti - rekao je Hrgović i najavio kako mu ovo neće biti najteža borba u karijeri.

- Nisam se došao zaj*****ti, došao sam raditi. U subotu će se vidjeti koliko sam radio. Spreman sam za rat - poručio je Dubois.

SVE BITNE INFORMACIJE Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo? PRED VRATIMA RAJA ANKETA Hoće li Filip Hrgović pobijediti Daniela Duboisa?

Borba između Hrgovića i Duboisa bit će sunaslovna borba večeri, dok su u glavnoj borbi Deontay Wilder i Zhilei Zhang. DAZN ima ekskluzivna prava na prijenos događaja, a priredba počinje u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ment4l 01.06.2024.

    Hrgovic je svjestan da je ovo biti ili ne biti, konacno ozbiljan protivnik, i vidjet cemo jel Hrgovic stvarno dobar ili ne

  • baja3000 01.06.2024.

    Gdje se može gledati?

  • Hrvatska <3 01.06.2024.

    Ajmo Hrga 🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare