To je to što me zanima!

VIDEO Englez dirao loptu rukom uoči penala?! Nova snimka zbog koje će Nizozemci poludjeti...

Prije nego što je lopta uopće došla do Kanea koji je bio u duelu s Dumfriesom, lopta je, čini se, pogodila u ruku Bukaya Saku, a to uopće nije vidio sudac Zwayer
Vidi originalni članak

Engleska i Španjolska će u nedjelju od 21 sat igrati finale Europskog prvenstva. Španjolci su slavili protiv Francuske 2-1, a istim rezultatom Engleska je pobijedila Nizozemsku u posljednjim minutama. No, nakon tog susreta najviše se priča o suđenju i dvojbenim sudačkim odlukama.

Prvenstveno se tu misli na jedanaesterac kojeg je u 18. minuti izborio Harry Kane pa i realizirao za 1-1. Nizozemci su bili bijesni na suca Felixa Zwayera, smatrali su da tu nema govora o jedanaestercu, s njima se slažu i engleske legende Gary Neville i Jamie Carragher, a sada je procurila nova snimka koja će još dodatno razljutiti Nizozemce.

Naime, prije nego što je lopta uopće došla do Kanea koji je bio u duelu s Dumfriesom, lopta je, čini se, pogodila u ruku Bukaya Saku, a to uopće nije vidio sudac Zwayer. No, nevjerojatno je da je to promaklo sucima u VAR sobu koji su pregledavali duel Kanea i Dumfriesa pa na koncu i zvali Nijemca da dođe pogledati tu situaciju. Ili to jednostavno za njih nije bila ruka?

Video pogledajte OVDJE 

Uz puno bure i sudačkih repova, Engleska se provukla drugo prvenstvo zaredom do finala. Nije briljirala na turniru u Njemačkoj, visjela je kao luster i bila na rubu ispadanja u nekoliko navrata, ali je na kraju dogurala do utakmice za trofej. 

 
Idi na 24sata

Komentari 56

  • podučavamBudale 14.07.2024.

    Ne zanima nas nogač. Prestanite s tim plaćenim člancima o nogaču.

  • noelsz 11.07.2024.

    Cijela HR u Nedjelju za Španjolce protiv beskrvnih kolonizatora

  • noelsz 11.07.2024.

    Isto su i nas sje...li u Rusiji, pa u Qataru s Argentinom, turniri se igraju da krovne organizacije dignu lovu, a pobjednik se zna unaprijed, . javna je tajna da je vlasnik PSG bio glavni sponzor Prvenstva u Qataru i Messieva Argentina je morala biti prva i naravno Messi najbolji igrač, sve u dogovoru prije potpisa za PSG, najbolji igrač i najbolji strijelac iz penala, prolazili su utakmice s izmišljenim penalima na svim utakmicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare