To je to što me zanima!

VIDEO U Crnoj Gori namjestili utakmicu da oba kluba prođu u viši rang! Evo što se dogodilo

Najviše je izgubio tim Ibra, koji je jedino remijem 2-2, 3-3 ili s više golova, uz trijumf Budve nakon penala, mogao ispasti iz kombinacija za plasman u ligu više. To se i dogodilo
Vidi originalni članak

Posljednja kola u sezoni prepuna si preokreta, neizvjesnih utakmica, ali i komičnih i sumnjivih situacija, pogotovo u nižim rangovima natjecanja. Jedna takva dolazi nam iz Crne Gore. Nogometaši Zete i Budve odigrali su 3-3 u doigravanju za popunu Druge crnogorske nogometne lige, a gosti su nakon penala slavili. Zanimljivo je da je upravo takav ishod bio potreban objema momčadima za ulazak u viši rang. 

USPJEŠNO POSLOVANJE Dinamo je tvornica talenata! 'Modri' pri europskom vrhu po zaradi od prodaje igrača...

Najviše je izgubio tim Ibra, koji je jedino remijem 2-2, 3-3 ili s više golovaa, uz trijumf Budve nakon penala, mogao ispasti iz kombinacija za plasman u ligu više. To se i dogodilo, a odluku o ulasku ekipa u viši rang odobrio je i sam Savez.

I U NOGOMETU IMA GLUME I ove godine održat će se turnir glumaca u nogometu: 'Dođite i smijte nam se kako igramo...'

Zeta je do 32. minute imala prednost od 3-0, ali je do kraja susreta došlo do izjednačenja. Tako su sve tri momčadi imale po tri boda u play-offu, ali su penali i gol-razlika donijeli prednost spomenutim momčadima. Posebno komična bila je reakcija golmana i obrane Zete prilikom prvog pogotka rivala, u što se možete uvjeriti u videu ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CG sport (@cgsportme)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MakyTTT 28.05.2024.

    "Najviše je izgubio tim Ibra" - e sad mene zanima zašto pišete Ibar - Ibra, a umjesto Katar - Katra pišetet Katara, onda je i Ibara a ne Ibra

  • Cole Younger 28.05.2024.

    Jel li to snimka banića kako pušta Hajduku !?.

  • @car@beeee 28.05.2024.

    Serem se na autora tocnije copy pastera ovog clanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare