To je to što me zanima!

VIDEO Ed Sheeran Englezima je zasvirao u kampu, navijači su u čudu: 'Zar nisu dovoljno patili?'

Među navijačima potez engleskog Saveza nije naišao na plodno tlo. Odmah se pojavila lavina komentara na društvenim mrežama, a rijetko koji je bio onaj pozitivan
Vidi originalni članak

Nakon što su se namučili protiv Slovačke u osmini finala Europskog prvenstva i prošli dalje tek poslije produžetaka (1-1, prod. 2-1), reprezentativci Engleske vratili su se u kamp gdje se pripremaju za četvrtfinale protiv Švicarske. Pritisak je velik, kao i očekivanja u Engleskoj, a izbornik Gareth Southgate odlučio je kako treba malo opustiti igrače.

ANKETA: ŠTO VI MISLITE? Evo tko igra u četvrtfinalima i kada su! Tko će osvojiti Euro?

Kako bi to napravio, organizirao im je koncert popularnog pjevača Eda Sheerana, koji je veliki navijač reprezentacije te ga često možemo vidjeti na tribinama, a na snimkama se vidi kako reprezentativci mobitelima snimaju pjevača.

No, nije tako bilo među navijačima koji nisu dobro dočekali ovaj potez tamošnjeg Saveza. Odmah se pojavila lavina komentara na društvenim mrežama, a rijetko koji je bio onaj pozitivan.  

- Zar nisu dovoljno patili, što bi bilo da su izgubili?; Gareth Southgate jedina je osoba na svijetu koja misli da će ih motivirati glazba Eda Sheerana.; Ed Sheeran je grozan, ali engleski reprezentativci bolje nisu ni zaslužili kako loše igraju - neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare